Τόπλες η Μαντόνα για ναρκωτικά, θάνατο &... πορνεία

02.12.2014
Άκρως αποκαλυπτική η βασίλισσα της ποπ τόσο στη φωτογράφηση όσο και στη συνέντευξη που τη συνοδεύει.

Εκεί που νομίζεις ότι έχεις ακούσει -και δει- τα πάντα για τη Μαντόνα (Madonna), εκεί βλέπεις ότι κάνεις λάθος.

Στα 56 της χρόνια, η βασίλισσα της ποπ δεν σταματά να προκαλεί με τις σέξι φωτογραφήσεις της αλλά και με τις αστείρευτες εκμυστηρεύσεις μιας απίστευτα γεμάτης -και έξαλλης- ζωής.

Αυτή τη φορά η αφορμή δόθηκε από τη φιλοξενία της στο περιοδικό "Interview" όπου ποζάρει για τον φακό του διάσημου διδύμου Μερτ Άτλας & Μάρκους Πιγκό (Mert Atlas & Markus Piggott) και... ξεσηκώνει μέχρι και τόπλες.

Ιδού μια πρώτη γεύση για να περάσουμε και στο "κυρίως γεύμα" -τη συνέντευξη.

Bird in a Cage @interviewmag thank you Mert and Markus

Madonna(@madonna)張貼的相片 於 張貼

Μιλώντςα στον Ντέιβιντ Μπλέιν (David Blane) και το τεύχος της Τέχνης (Art issue), η Μαντόνα μοιράστηκε τις απόψεις της για ναρκωτικά, τα οποία, όπως υποστηρίζει ξεγελούν τον κόσμο για την πνευματική τους διάσταση, όμως τελικά "όλο αυτό είναι μια ψευδαίσθηση ότι σε φέρνουν πιο κοντά στον Θεό, ενώ στην πραγματικότητα σε σκοτώνουν".

Όσο για την ίδια; Η Ματζ δεν μασάει τα λόγια της. "Εγώ έχω δοκιμάσει τα πάντα από μια φορά, αλλά αμέσως μόλις φτιαχνόμουν, έπινα τόνους νερό για να το βγάλω από τον οργανισμό μου", αποκάλυψε ενώ τα ναρκωτικά δεν ήταν το μόνο θέμα με το οποίο καταπιάστηκε.

"Ανέπτυξα μια εμμονή με τον θάνατο και την ιδέα του ότι ποτέ δεν ξέρεις που θα σε βρει, έτσι σκεφτόμουν ότι όλοι πρέπει να κάνουμε όσο περισσότερα μπορούμε μέσα στον χρόνο που έχουμε", παραδέχτηκε η Μαντόνα για να βάλει την τελεία με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο.

"Ποιο είναι το πιο σημαντικό επάγγελμα στον κόσμο", ρώτησε ο Μπλέιν τη γυναίκα σύμβολο που εδώ και τρεις δεκαετίες μονοπωλεί την κορυφή της σόουμπιζ με πολλούς και διάφορους τρόπους. Η απάντηση πέφτει βέβαια σαν κεραυνός: "Η πορνεία φυσικά".

Και οι σέξι πόζες συνεχίζονται: