Ντροπή, βρε Κέιτ: Τρίτη φορά το ίδιο φόρεμα!

10.12.2014
Δεν είναι η πρώτη φορά που ανακυκλώνει ρούχα της η δούκισσα του Κέιμπριτζ, αλλά ήταν μάλλον η πιο χτυπητή.

Από την πρώτη στιγμή που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) η Κέιτ (Kate) κατέστησε σαφές ότι χάραζε νέα, δικά της δεδομένα -και- όσον αφορά στις στιλιστικές συνήθειες.

Κομψή, διακριτική και πολύ χαμηλών τόνων, η 32χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν έχει κανένα πρόβλημα να φορέσει ξανά και ξανά ένα ρούχο σε δημόσιες εκδηλώσεις ακυρώνοντας έτσι, μετά φανών και λαμπάδων "το κακό συνήθειο" του φοράω κάτι μια φορά και το παροπλίζω αμέσως μετά...

Το τελευταίο "χτύπημα" της Κέιτ έρχεται από την Αμερική και συγκεκριμένα από τη Νέα Υόρκη όπου το πριγκιπικό ζεύγος βρέθηκε για τριήμερη επίσημη επίσκεψη.

Την τελευταία βραδιά, το πρόγραμμα περιελάμβανε μια φιλανθρωπική εκδήλωση με ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρός και για τους δύο καθώς αφορούσε τη συγκέντρωση χρημάτων για το πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα (St Andrews) όπου -για να μην ξεχνιόμαστε- γνωρίστηκαν, όταν φοιτούσαν αμφότεροι ιστορία της Τέχνης.

Η Κέιτ, λοιπόν, εμφανίστηκε στην εκδήλωση φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα της Τζένι Πάκμαν (Jenny Packman) την οποία είχε συνδυάσει με ένα ζευγάρι βαρύτιμα σκουλαρίκια.

Στον πέμπτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της (επάνω) η Κέιτ κάτι θύμιζε... Και, ναι λοιπόν ιδού η απάντηση στην όποια απορία.

Το ίδιο φόρεμα είχε επιλέξει για φιλανθρωπική εκδήλωση τον Οκτώβριο του 2013...

Αλλα και σε εκδήλωση τον Φεβρουάριου του 2014...