Μονακό: Χριστούγεννα στην κλινική για πριγκίπσσα & δίδυμα

17.12.2014
Η Σαρλίν έφερε στον κόσμο τα παιδιά της -ένα αγόρι και ένα κορίτσι- πριν από έξι μέρες αλλά ακόμη δεν έχουν πάει στο σπίτι τους.

Τα δίδυμα παιδάκια της Σαρλίν (Charlene) και του πρίγκιπα Αλβέρτου (prince Albert) του Μονακό γενήθηκαν την περασμένη εβδομάδα γεμίζοντας ενθουσιασμό το μικρό πριγκιπάτο που έχει... διάδοχο. Το αγοράκι προηγείται, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Η ευτυχής μαμά και τα παδιά παραμένουν στο νοσοκομείο από όπου η 36χρονη πρώην Ολυμπιονίκης της κολύμβησης δίνει και την πρώτη της συνέντευξη στο Paris Match.

Η πρώτη ερώτηση αφορούσε αν η οικογένεια θα γιορτάσει τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί στο σπίτι, αλλά η απάντηση άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά -με μια μεγαλύτερη κλήση προς το... Όχι.

"Εξαρτάται από τα παιδιά", απάντησε η Σαρλίν τονίζοντας πως όλα πλέον ορίζονται από εκείνα. Προφανώς τα παιδιά γεννήθηκαν πρόωρα και οι γιατροί δεν τα στέλνουν σπίτι αν δεν είναι 100% σίγουροι ότι επιτρέπεται, οπότε... περιμένουν.

Ωστόσο, η σύζυγος του Αλβέρτου δεν παράλειψε να υπογραμμίσει πόσο απολαμβάνει τη μητρότητα και ότι αμφότερα τα τέκνα της είναι "πολύ ένεργητικά, όμορφα και εκδηλωτικά". "Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί τους", δεν δίστασε να παραδεχτεί η πριγκίπισσα.

Ο μπαμπάς Αλβέρτος δηλώνει επίσης ενθουσιασμένος ενώ η πρώτη επίσημη εμφάνιση της πριγκίπισσας Γκαμπριέλα Τερέσα Μαρί (Princess Gabriella Thérèse Marie) και του πρίγκιπα Ζακ Ονορέ Ρενιέ (Prince Jacques Honoré Rainier) θα πραγματοποιήθεί -εκτός απροόπτου- στις 7 Ιανουαρίου.