Γουίλιαμ: Κέιτ μου, τα μαλλιά σου είναι... εφιάλτης!

18.12.2014
Μια απρόσμενη "επίθεση" δέχτηκε η δούκισσα του Κέιμπριτζ επί... στυλιστικού και μάλιστα από τον σύζυγό της.

Η Κέιτ (Kate) -πρώην Μίντλετον (Middleton)- έχει γίνει από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε επίσημα στο πλευρό του πρίγκιπα Γουίλιαμ (William) σύμβολο του στυλ και ό,τι φορά ξεπουλά σε χρόνο μηδέν.

Ακόμη και τα μαλλιά της έχουν περάσει με ευκολία στη λίστα με τις χαρακτηριστικές κουπ των Φάρα Φόουσετ και Τζένιφερ Άνιστον.

Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν την πλούσια και γεμάτη κώμη της δούκισσας του Κέιμπριτζ αλλά φαίνεται ότι η ίδια "θρέφει φίδι στον κόρφο της". Ο ίδιος ο σύζυγός της, την πρόδωσε και μάλιστα δημόσια.

Μια ανεπίσημη επίσκεψη έκανε χθες στο Σέντερποϊντ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ όπου μιλώντας με τους νέους ανθρώπους στη φιλανθρωπική κίνηση που υποστηρίζει ο ίδιος "πέταξε" ένα όχι και τόσο κολακευτικό σχόλιο για την καλή του.

"Θα έπρεπε να κάνεις τα εφιαλτικά μαλλιά της Κέιτ", φέρεται να είπε ο 32χρονος γαλαζοαίματος σε μια ειδικευόμενη κομμώτρια του κέντρου, με μια πληροφορία που επικοινωνήθηκε μέσω Twitter εφόσον η επίσκεψη δεν ήταν επίσημη και δημοσιογράφοι δεν υπήρχαν.

Τώρα, ως προς το τι εννοεί ο... πρίγκιπας, τι να πούμε. Τα μαλλιά-σήμα κατατεθέν της Κέιτ είναι αλήθεια ότι φριζάρουν εύκολα και προφανώς έχουν περισσότερα προβλήματα από όσα νομίζαμε... Ο σύζυξ, γνωρίζει.

Όταν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ επισκέφτηκαν τα νησιά του Σολομώντα
τον Σεπτέμβρη του 2012 η ζέστη της περιοχής δεν τα πήγε τόσο καλά με τα μαλλάκια της.

Για την ιστορία, πάντως, η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει κοντά της σε κάθε ταξίδι την κομμώτρια Αμάντα Κουκ Τάκερ (Amanda Cook Tucker) ενώ βάφει τα μαλλιά της στο κομμωτήριο "Richard Ward's salon" στο Τσέλσι.