Οι Γιορτές των Μπέκαμ μέσα από την κλειδαρότρυπα

05.01.2015
Ο 15χρονος γιος του πιο λαμπερού και αγαπητού ζευγαριού της Βρετανίας αποκαλύπτει μέσω της σελίδας του στο Instagram τις προσωπικές στιγμές της οικογένειας από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Οι φωτογραφίες του Μπρούκλιν Μπέκαμ (Brooklyn Beckham) που τραβήχτηκαν κατά πάσα πιθανότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της οικογένειας του στις Μαλντίβες αντανακλούν την σημασία που έχουν για εκείνον οι γονείς του, αλλά και το εξαιρετικό γούστο της Βικτόρια (Victoria) στη διακόσμηση.

Πρώτη στη σειρά φιγουράρει μια σύνθεση όπου βλέπουμε τον Μπρούκλιν αγκαλιά με τον πατέρα του, Ντέιβιντ (David) και από κάτω με την μητέρα του.

Εξέχουσα θέση κατέχει όπως είναι φυσικό το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, το οποίο είναι στολισμένο σε χρυσούς και λευκούς τόνους, καθώς και λεπτομέρειες από την υπόλοιπη γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού, με τα χαρακτηριστικά χριστουγεννιάτικα στεφάνια στην είσοδο, αλλά και τη σκάλα που οδηγεί στα υπνοδωμάτια η οποία είναι στολισμένη με ένα λούτρινο αρκουδάκι σε κάθε σκαλοπάτι.

Όμως, η λεπτομέρεια που μιλάει από μόνη της για το γούστο της Βικτόρια είναι το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο 'κράκερ', το οποίο δεν λείπει από κανένα βρετανικό γιορτινό τραπέζι και είναι στολισμένο με ένα παγονόφτερο και μοβ φιογκάκια και πάλι σε χρυσό φόντο.

Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια του χριστουγεννιάτικου άλμπουμ από το προφίλ του Μπρούκλιν στο Instagram είναι και το μπουκάλι με "το αγαπημένο ουίσκι του μπαμπά" Μπέκαμ σε γιορτινό μπλε-μοβ χρώμα που έχει χαραγμένη επάνω του τη φράση "Καλά Χριστούγεννα".

Από το προφίλ του Μπρούκλιν πήραμε και τη φωτογραφία του όπου ποζάρει αγκαλιά με τη μαμά Βικτόρια, ντυμένος στην τρίχα ως καλεσμένοι στον γάμο των "θείων Έλτον και Ντέιβιντ", όπως αποκαλεί χαρακτηριστικά τον Έλτον Τζον (Elton John) και τον σύζυγο του Ντέιβιντ Φέρνις (David Furnish), οι οποίοι παντρεύτηκαν στις 21 του περασμένου Δεκεμβρίου, ημέρα που καθώς φαίνεται είναι σημαδιακή για το ζεύγος το οποίο είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης την ίδια ημερομηνία εννέα χρόνια νωρίτερα, το 2005.

Τελικά, μπορεί να πρόκειται για έναν έφηβο που τα έχει όλα, αλλά αποδεικνύεται εξίσου τρυφερός και συναισθηματικός όπως τα περισσότερα αγόρια της ηλικίας του.
Παρά την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα όμως, αν όντως η οικογένεια πέρασε τα Χριστούγεννα στις Μαλντίβες, ο Ντέιβιντ πρέπει να ήταν μάλλον δυσαρεστημένος καθώς έχει δηλώσει ότι οι Γιορτές του αρέσουν μόνο στο σπίτι τους, στο Ηνωμένο Βασίλειο:

"Ακόμη κι όταν βρισκόμασταν στο Λος Άντζελες ή τη Μαδρίτη, επιστρέφαμε πάντα στη Βρετανία για τα Χριστούγεννα. Αυτή η χώρα ζωντανεύει αυτή την εποχή που το νόημα της είναι να τη μοιράζεσαι με τους αγαπημένους σου".

Σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντος του ο Ντέβιντ έβγαλε όλη την ημέρα των Χριστουγέννων μπροστά στην τηλεόραση προσπαθώντας να χωνέψει το μεσημεριανό γεύμα: "Λατρεύω όλες τις παραδόσεις που συνδέονται με τα Χριστούγεννα -τις παλιές ταινίες, το διάγγελμα της βασίλισσας, τα τραγούδια, το γεύμα με τη γαλοπούλα και τα συνοδευτικά της", είχε αποκαλύψει παλιότερα ο ίδιος.