Νάταλι Εμάνουελ: "Πέφτει γέλιο στο πλατό"!

06.04.2015
Η Μισάντεϊ του «Game of Thrones», κατά κόσμον Νάταλι Εμάνουελ, μιλάει στο «ΤV Εθνος» για τη σχέση της με τη «μητέρα των δράκων» και αποκαλύπτει σκηνές από τον 5ο κύκλο της σειράς.

Πείτε μας πού βρίσκει τον χαρακτήρα σας το ξεκίνημα της πέμπτης σεζόν...

Η Ντενίρις έχει κατακτήσει τη Μίριν, ένα βάναυσο μέρος που τώρα σκοπεύει να το διοικήσει και να γίνει βασίλισσα. Αυτό είναι το γενικότερο σκηνικό κατά την έναρξη της πέμπτης σεζόν. Εχει χάσει έναν από τους σημαντικότερους συμβούλους της, τον σερ Τζόρα, που σημαίνει ότι ο ρόλος της Μισάντεϊ ως συμβούλου αλλά και ως φίλης έχει καταστεί ακόμη πιο σημαντικός.

Οι δύο ηρωίδες είναι φίλες;

Είναι δύο πολύ έξυπνες γυναίκες που σέβονται η μία την άλλη, αλλά η Μισάντεϊ έχει «ρυθμιστεί» να είναι ένα υποταγμένο πρόσωπο και έτσι μερικές φορές δυσκολεύεται. Υπάρχει μια συγκεκριμένη σκηνή σ' αυτήν τη σεζόν που η Ντενίρις ζητά τη γνώμη της και η Μισάντεϊ αισθάνεται κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου.

Εσείς και ο Τζέικομπ Αντερσον (Γκρέι Ουόρμ) φαίνεστε πάντα πολύ βλοσυροί στην κάμερα...

Υπάρχουν μερικές φορές που εγώ και ο Τζέικομπ κυριολεκτικά δεν μπορούμε να κοιταχτούμε χωρίς να σκάσουμε στα γέλια, ακριβώς επειδή είμαστε έτσι. Είναι πραγματικά χαριτωμένος τύπος και λέει απίστευτα αστεία όλη την ώρα.

Εξακολουθούν να υπάρχουν φορές που εντυπωσιάζεστε από κάποια σκηνή ή από κάποια νέα τοποθεσία;

Σίγουρα. Αυτό συνέβη φέτος στην Ισπανία, στην Οσούνα. 80.000 άτομα έκαναν αίτηση μόνο για να βρίσκονται μέσα στο πλήθος. Υπήρξαν περιπτώσεις που είχαν διάφορες κάμερες για τα κοντινά πλάνα της δράσης μέσα στον κόσμο, και έβλεπα τις επιδόσεις τους. Και ακόμα κι αυτοί οι τύποι ήταν πραγματικά εξαιρετικοί!! Ολο αυτό το πράγμα ήταν ένα απίστευτο θέαμα.

Πώς σας αντιμετώπισαν οι φαν της σειράς στην Οσούνα;

Ηταν μια πολύ μικρή πόλη και είχαμε αρκετούς οπαδούς έξω από το ξενοδοχείο κάθε μέρα. Είχαμε πάντα συνοδεία μέχρι τα αυτοκίνητα που μας πήγαιναν από και προς το σκηνικό, αλλά γενικά ήταν πολύ δύσκολο να πάμε να απολαύσουμε π.χ. ένα δείπνο ή να περπατήσουμε στην πόλη. Φανταστείτε περίπου 70 άτομα απλά να σας ακολουθούν σε κάθε βήμα. Ηταν λίγο περίεργα, αλλά παράλληλα πραγματικά γλυκό και συγκινητικό.

Πώς έχει εξελιχθεί το «Game of Thrones» κατά τη διάρκεια των σεζόν;

Ημουν τεράστια φαν του σόου προτού μπω σ' αυτό και άρχισα να το βλέπω απ' όταν ξεκίνησε. Σε εκείνο το σημείο οι περισσότεροι δεν ήξεραν πραγματικά τι ήταν.

Ελεγα στους φίλους μου στην Αγγλία πόσο σπουδαία σειρά ήταν και μου έλεγαν, «όχι, δεν έχω ακούσει κάτι γι' αυτό». Η σειρά πλέον έχει τεράστια αναγνωρισιμότητα κι αυτό καλλιεργείται όλο και περισσότερο από τη μία σεζόν στην άλλη.

LIVE: Την Κυριακή του Πάσχα στις 4 τα ξημερώματα από το Novacinema1 και το Novacinema1 HD θα προβληθεί σε ταυτόχρονη μετάδοση με Αμερική η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του 5ου κύκλου του «Game of Thrones», πριν από την prime time προβολή που θα γίνει τη Δευτέρα το βράδυ στις 10 μ.μ. από τη Nova.

ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ