Καρέ - καρέ το αηδιαστικό φιλί της Μαντόνα

14.04.2015
Μπορεί να πλασάρεται σαν σύμβολο του σεξ, να είναι στις πιο τρελλές φαντασιώσεις ανδρών ανά τον πλανήτη, φαίνεται όμως πως δεν θα ήθελαν όλοι ένα της φιλί. Ο λόγος για τη Μαντόνα (Madonna) που για μια ακόμη φορά προκαλεί με το... αηδιαστικό φιλί της.

Η τραγουδίστρια, βρέθηκε στη σκηνή του γνωστού μουσικού φεστιβάλ Coachella μαζί με τον ράπερ Ντρέικ (Drake) και ξάφνιασε το πλήθος αλλά και τον ίδιο όταν με μια ξαφνική κίνηση του άρπαξε το κεφάλι, κι άρχισε να τον φιλάει για αρκετή ώρα. Το φιλί - που συνοδεύτηκε κι από ένα δυνατό δαγκωματάκι φαίνεται πως όχι μόνο ξάφνιασε τον γνωστό ράπερ - και πρώην σύντροφο της Ριάνα - αλλά και τον αηδίασε.

Ο ράπερ κάθισε αναπαυτικά σε μια καρέκλα και τη στιγμή που η Μαντόνα τελείωνε του στίχους του τραγουδιού "Human Nature" κατευθύνθηκε προς τον ίδιο, του τράβηξε απότομα το κεφάλι αιφνιδιάζοντάς τον και του έδωσε ένα γαλλικό φιλί, δαγκώνοντάς τον. Η κάμερα έπιασε τον τραγουδιστή να σκουπίζει με αηδία τα χείλη του και να έχει μια έκφραση δυσαρέσκειας, κάτι που δεν αντιλήφθηκε εκείνη τη στιγμή η βασίλισσα της πόπ.

Πηγές δήλωσαν στο ΤΜΖ ότι ο Drake αηδίασε από τη γεύση του κραγιόν της τραγουδίστριας. Το βλέμμα και η έκφραση του προσώπου του άλλα δείχνουν κι όπως φαίνεται μάλλον το φιλί του ήρθε ξαφνικό. Αλλά κι ο ίδιος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα ποστάροντας την επίμαχη φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram τονίζοντας πως για την αντίδρασή του έφταιξε η έκπληξή του, αφού η Βασίλισσα τον έπιασε εξ απήνης.

Μην παρεξηγήσετε την ταραχή μου! Πρέπει να τα ξαναβρώ με τη βασίλισσα Μαντόνα και νιώθω *** γι' αυτό για πάντα. Ευχαριστώ Μαντόνα!

Κι αν αναρωτιέσαι για την απάντηση της Μαντόνα...

Ήταν η αναμενόμενη:

"Αν δεν σου αρέσω αλλά συνεχίζεις να παρακολουθείς όσα κάνω. Bitch, με θαυμάζεις".

Δες καρέ καρέ σε φωτογραφίες & βίντεο το περιστατικό με το αηδιαστικό φιλί της Μαντόνα που έκανε το γύρο του κόσμου, στην επόμενη σελίδα.

e​