3 αλήθειες και ένα ψέμα προδίδουν ότι η Κέιτ θα γεννήσει σήμερα

27.04.2015
Καθώς η αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του δεύτερου τέκνου του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ συνεχίζεται, ιδού μερικές λεπτομέρειες που μπορεί και να μη γνωρίζετε.

Ο αδελφούλης ή η αδελφούλα του πρίγκιπα Γεώργιου αναμένεται από στιγμή σε στιγμή με τα στοιχήματα να κλείνουν προς το... αδελφούλα!

Όσο περιμένουμε την άφιξη του δεύτερου πριγκιπόπουλου, ιδού 3 αλήθειες και ένα ψέμα που ίσως δεν γνωρίζατε σχετικά.

Ξεκινάμε από το "ψέμα" λοιπόν, ή καλύτερα από την ανακρίβεια που είδαμε να αναπαράγεται διαρκώς τις τελευταίες μέρες από τα ΜΜΕ παγκοσμίως.

Ουδέποτε υπήρξε επίσημη ανακοίνωση που ανέφερε ότι η Κέιτ αναμενόταν να γεννήσει το Σαββατοκύριακο 25/26 Απριλίου. Το συμπέρασμα βγήκε δια της ατόπου καθώς φάνηκε πιο... βολική.

Η μόνη σχετική πληροφορία που υπάρχει επίσημα είναι αυτή της μέλλουσας μαμάς που μιλούσε για "το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου", το οποίο λήγει στις 30 Απριλίου.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η γέννηση του βρέφους θα ανανακοινωθεί πρώτα στη βασίλισσα, μετά στους άμεσα δικούς του και κατόπιν σε όλο τον κόσμο μέσω... Twitter, στο πνεύμα των καιρών.

Φυσικά τα χαρμόσυνα θα αναρτηθούν και στην ειδική βάση ανακοινώσεων έξω από το Μπάκινχαμ αλλά και στην επίσημη σελίδα της Βρετανικής Μοναρχίας στο Facebook, όπως και με τον πρίγκιπα Γεώργιο, στην περίτπωση του οποίου υπήρξε φυσικά τιτίβισμα (το βλέπετε στην επάνω φωτογραφία) όμως δεν προηγήθηκε των υπόλοιπων ενημερώσεων. Φέτος αυτό θα αλλάξει...

Στη φωτογραφία ο υπεύθυνος του παλατιού που ενημερώνει επίσημα για την υψηλή άφιξη.

Ο πρίγκιπας Γεώργιος γεννήθηκε 231 μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. Σήμερα, Δευτέρα 27/4 συμπληρώνεται ο ίδιος αριθμός ημερών μετά την ανακοίνωση αυτής της δεύτερης εγκυμοσύνης .

Τόσο ο Γεώργιος όσο και ο Γουίλιαμ γεννήθηκαν ημέρα Δευτέρα. Σήμερα είναι Δευτέρα...Για να δούμε, λοιπόν... "Διαβάσαμε" σωστά τα στοιχεία;;;;

Στη φωτογραφία, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Νταϊάνα βγαίνουν από το μαιευτήριο τον Ιούνιο του 1982 παρουσιάζοντας στον κόσμο για πρώτη φορά τον πρωτότοκο.

Ζωή Κίττα