Σφοδρή επίθεση στην Μπιγιονσέ για το σκάνδαλο με τη σαμπάνια

21.05.2015
Μέγας σάλος στο ίντερνετ καθώς θεωρήθηκε ότι η διάσημη τραγουδίστρια "προκάλεσε άνευ προηγουμένου" την κοινή γνώμη.

Ιδιαίτερα ενεργή στα σόσιαλ μίντια η Μπιγιονσέ (Beyonce) ποστάρει διαρκώς φωτογραφίες της προσωπικής και της επαγγελματικής της ζωής για τους θαυμαστές της. Αυτή η πρόσφατη πάντως, τους εξόργισε.

Σε αυτό το ποστάρισμα η 33χρονη σταρ φαίνεται να αδειάζει στην πισίνα/τζακούζι της το περιεχόμενο ενος μπουκαλιού. Εκεί ακριβώς εντοπίζεται το πρόβλημα.

Το μπουκάλι δεν είναι νερού. Ούτε καν κρασιού... Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και τα σχόλια που έχουν κυριολεκτικά "λυσσάξει" πρόκειται για μία από τις πιο ακριβές σαμπάνιες που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Το πιο φθηνό μπουκάλι "Armand de Brignac" -γνωστό και ως "Ace of Spades", κοστίζει €268 και φτάνει μέχρι πολλές εκατοντάδες χιλιαδες στο πιο ακριβό του. Αυτό που κρατά, πάντως η Μπιγιονσέ, και αδειάζει τόσο ελαφρά τη καρδία στο μπάνιο που μοιράζεται με φίλους δεν είναι της πλάκας!!!!

Οι αντιδράσεις των θαυμαστών της βασίλισσας ήταν έντονες και μερικές πολύ καυστικές. "Πάνε τα δίδακτρα μιας χρονιάς στο πανεπιστήμιο μέσα στην μπανιέρα", ξεχωρίζουμε μεταξύ άλλων, ενώ η απάντηση σε υπέρμαχους της σταρ η οποία "κάνει πολλές φιλανθρωπίες", έρχεται ως εξής: "Όσες δωρεέες και να κάνει, εδώ ρίχνει στην αποχέτευση $20.000 που θα μπορούσε να είχε δωρίσει επίσης".