Ποια Ζίζι; Η... καδένα πρόδωσε το νέο κορίτσι του Χάμιλτον

26.05.2015
Το Μονακό βούηξε από τις φήμες που θέλουν τον άσσο της Formula 1 ζευγάρι με τη Ζίζι Χαδίδ, όμως να που μια προσεκτική ματιά σε μερικές φωτογραφίες φανερώνουν την αλήθεια.

Μετά τις Κάννες, αναστάτωσαν και το πριγκιπάτο του Μονακό τα "τρελοκόριτσα" του μόντελινγκ το νεότερου με τις κακές γλώσσες να έχουν βρει ανάμεσά τους το νέο αμόρε του Λούις Χάμιλτον (Lewis Hamilton). Έκαναν όμως λάθος, όπως φαίνεται.

Στον λαμπερό χορό AmFAr που δόθηκε στις Κάννες, ο άσσος της Formula 1 κάθισε δίπλα στη Ζίζι Χαδίδ (Zizi Hadid) με την οποία η οικειότητα που επέδειξε, εκλειφθηκε ως απόδειξη του νέου αμόρε. (δεξιά στη φωτογραφία η όμορφη Ζίζι)

Όμως όχι...

Άλλη φαίνεται ότι είναι η εκλεκτή του πρώην αγαπημένου της Νικόλ Σέρζινγκερ και η απόδειξη βρίσκεται στον.. λαιμό της.

Η Κένταλ Τζένερ, είναι λοιπόν η επικρατέστερη πια και ιδού το σκεπτικό.

Στην επάνω φωτογραφία βλέπουμε την κόρη της Κρις και του Μπρους Τζένερ να καταφθάνει στον χώρο όπου θα παρακολουθούσε τον αγώνα της Formula 1. Γυμνός ο λαιμός.

Στις κάτω εικόνες βλέπουμε πώς κυκλοφορούσε ο Λούις μέχρι πριν να ξεκινήσει ο αγώνας, αλλά και σε άλλες παλιότερες εμφανίσεις.

Σε πρώτο πλάνο η ολόχρυση, παχιά αλυσίδα στον λαιμό.

Και ιδού η χαρούμενη παρέα στα πιτ. Ο Χάμιλτον ανάμεσα το "μπουκέτο". Ζίζι, Κένταλ, Μπέλα Χαδίδ και Χάιλι Μπόλντουιν.

Και η καδένα;;; Ουχί στον λαιμό του Λούις, αλλά σε αυτόν της Κένταλ, όπως φαίνεται και ξεκάθαρα και σε αυτή την πόζα με τη Ζίζι.

Πάντως παρά το ότι επίσημη θέση επί του αμόρε δεν έχουμε, ο Λούις υπογραμμίζει δημόσια τη σχέση που έχει και με τη μαμά Τζένερ, την Κρις. Οι δυο τους ποζάρουν μαζί στο πρόσφατο Met Gala.

Όσο για την Κένταλ; Ένα "αστέρι" του μόντελινγκ γεννιέται, όπως φαίνεται και από τα τελευταία ποσταρίσματά της στο Instagram. Τώρα αν είναι ερωτευμένη ή όχι, θα δείξει... Πάντως τα μαλλιά της κάνουν καρδούλες!!!