Έντονο παρασκήνιο στην πρώτη φωτογράφιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ

07.06.2015
Με την αφορμή της προαναγγελίας της βάφτισης της τον Ιούλιο, η κόρη του Ουίλιαμ και της Κέιτ φωτογραφήθηκε στην αγκαλιά ενός αρσενικού.

Δεδομένης της υψηλής θέσης της στη βρετανική ιεραρχία σε συνδυασμό με το αυστηρότατο πρωτόκολο, ο τυχερός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον αδελφό της, πρίγκιπα Γεώργιο (prince George), ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη να συστήσει στον υπόλοιπο κόσμο ηλικίας μόλις 35 ημερών αδελφή του, πριγκίπισσα Σάρλοτ (princess Charlotte).

Σύμφωνα με επίσημο tweet του παλατιού του Κένσιγκτον, οι τέσσερις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της Σάρλοτ που γεννήθηκε στις 2 Μαΐου και πρόκειται να βαπτιστεί στις 5 Ιουλίου, τραβήχτηκαν στα μέσα του προηγούμενου μήνα.

Παρότι τα δύο αδελφάκια φαίνονται να αγκαλιάζονται εν αγαστή συνύπαρξη, στο παρασκήνιο επαγρυπνούσε η μητέρα και δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κάθριν (Katherine, Duchess of Cambridge) ή απλά Κέιτ Μίντλετον όπως την έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια.

«Έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε την πρώτη φωτογραφία του πρίγκιπα Γεώργιου με την μικρή του αδελφή πριγκίπισσα Σάρλοτ» ήταν το συνοδευτικό σχόλιο του παλατιού.

«Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την Δούκισσα του Κέιμπριτζ στα μέσα Μαΐου» διευκρίνισε επόμενη ανάρτηση με το hashtag #WelcomeToTheFamily.

Τρισχαριτωμένο μωράκι η Σάρλοτ, αλλά ο μεγάλος αδελφός της "κλέβει" την παράσταση προς το παρόν! Η φωτογράφηση έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας, Άμνερ Χολ στο Νόρφολκ.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα, η βάπτιση θα πραγματοποιηθεί στο παρεκκλήσι της Μαρίας της Μαγδαληνής, που βρίσκεται μέσα στο κτήμα της βασίλισσας Ελισάβετ στο Σάντρινγχαμ, με χοροστάτη τον αιδεσιμότατο Τζάστιν Ουέλμπαϊ, ο οποίος προΐστατο της βάπτισης και του πρίγκιπα Γεώργιου το 2013. Όμως, οι ομοιότητες δεν σταματούν εκεί...

Άγνωστο για ποιους λόγους, η μικρή θα φορέσει ακριβώς τα ίδια ρούχα -από μετάξι και δαντέλα για να εξηγούμαστε- που φορούσε ο αδελφός της στην ίδια τελετή, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από τη σύμβουλο της βασίλισσας Άνγκελα Κέλι (Angela Kelly ) με τη συνδρομή των ραφτών του παλατιού του Μπάκινγκχαμ.

Άραγε, να είναι η οικονομική κρίση η οποία έχει χτυπήσει και το Ηνωμένο Βασίλειο που επέδρασε καθοριστικά στη συγκεκριμένη απόφαση, ή μήπως η εν λόγω εμφάνιση να είχε τόση επιτυχία που να θέλουν να την επαναλάβουν προς τέρψη του κοινού;

Σε κάθε περίπτωση, ας ευχηθούμε το μωράκι να είναι καλότυχο κι ας φοράει ό,τι υπάρχει. Ας είναι και αποφόρια του πρίγκιπα αδελφού της.