Χωρίς τη βασιλική οικογένεια τα γενέθλια του Γεωργίου;

22.07.2015
Χαμηλών τόνων τα φετινά γενέθλια του μικρού πρίγκιπα χωρίς τις περσινές επισημότητες με το φαντασμαγορικό πάρτι στο παλάτι του Κένσιγκτον. Γιατί;

Κακές γλώσσες κάνουν λόγο για ρήξη στη σχέση της Βασίλισσας Ελισάβετ με τη νύφη Κέιτ την οποία - σύμφωνα με δημοσιεύματα της περασμένης εβδομάδας - θεωρεί τεμπέλα και σπάταλη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου η συμπεριφορά της Δούκισσας του Κέιμπριτζ έχει εξοργίσει τη Βασίλισσα κι αυτό διότι - ειδικά μετά τη γέννηση της μικρής Σαρλότ - έχει αμελήσει τις πριγκιπικές υποχρεώσεις της, επιλέγοντας να εμφανίζεται μόνο σε "λάιτ" εκδηλώσεις.

Σε αυτό προστίθεται η παράκαμψη της βασιλικής παράδοσης μιας και οι νονοί που επιλέχθηκαν για τη μικρή Σάρλοτ δεν προέρχονται από τη βασιλική οικογένεια ενώ σύμφωνα με το περιοδικό OK, το παλάτι είναι δυσαρεστημένο και με τις αναίτιες σπατάλες της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, με αφορμή την ανακαίνιση Amner Hall και υπολογιζεται πως κόστισε δύο εκατομμύρια βρετανικές λίρες.

Δε ξέρουμε αν αυτός είναι ο λόγος της απουσίας σύσσωμης της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του παππού Καρολου και της Καμήλα, από τα γενέθλια του μικρού καθώς η επίσημη ανακοίνωση κάνει λόγο για ανειλημμένες υποχρεώσεις αλλά η απουσία σίγουρα είναι ηχηρή.

Στη γιορτούλα - την οποία έχει στήσει η ίδια η Κέιτ για τον γλυκό μικρό πρίγκιπα πάντως θα δώσουν το παρών οι γονείς της αλλά και η θεία Πίπα.