Κέιτ: Οι αφέλειες και το ψηλό... σκίσιμο που συζητήθηκαν πολύ [photos]

17.09.2015
Είχαμε καιρό να τη δούμε, όμως να που η δούκισσα του Κέιμπριτζ επανήλθε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, χαρωπή, χαμογελαστή και με καινούριο μαλλί. Μόνο που το φουστάνι της άνοιγε κάπως πιο... προκλητικά από όσο θα έπρεπε.

Η Κέιτ (Kate) γέννησε το δεύτερο παιδάκι της, τη μικρή Σάρλοτ (Charlotte) πριν από τέσσερις μέρες και από εκείνη τη στιγμή παρότι την είχαμε δει ιδιωτικά, "επαγγελματική" εμφάνιση βασιλικών καθηκόντων δεν είχε κάνει. Μέχρι σήμερα, που ο φακός εστίασε σε δυο σημεία: στις καινούριες της αφέλειες και το σκίσιμο στο φόρεμά της...

Και για να λύσουμε την όποια απορία, στο πλαίσιο της επίσημης ξενάγησης του Anna Freud Centre η Κέιτ συμμετείχε -όπως κάνει πάντα- σε πολλές δραστηριότητες με τα παιδιά του κέντρου. Μία από αυτές απαιτούσε τη χρήση γυαλιών 3D, εξ ου και η πόζα!!!

Το νέο κούρεμα το είχαμε δει και λίγο νωρίτερα σε ιδιωτική της εμφάνιση μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) όμως στην ξενάγηση του Anna Freud Centre σήμερα, η Κέιτ έκανε και την επίσημη πρώτη της.

Βέβαια... η αφέλειές της δεν ήταν ο μόνος λόγος για τον οποίο συζητήθηκε η νεαρή δούκισσα.

Ένα κομψότατο πουκαμισοφόρεμα Ralph Lauren αξίας £1.245 επέλεξε για την εμφάνισή της αυτή η Κέιτ όμως δεν υπολόγισε τον άνεμο. Και όταν φύσηξε και άνοιξε το σκίσιμο τα φλας πήραν φωτιά. Όχι βέβαια ότι ήταν η πρώτη φορά... Η άνεμος και η γυναίκα που ενδεχομένως να γίνει βασίλισσα πιο σύντομα από όσο υπολόγιζε δεν έχουν και πολύ καλές σχέσεις. Ακριβώς από κάτω, υπάρχουν τα πειστήρια για το λόγου το αληθές...