Γέννησε η Zέτα (κουνελομάνα) & μας δείχνει τον πλακούντα της!

18.09.2015
Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η Ζέτα - Κουνελομάνα- Θεοδωροπούλου, καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Το κοριτσάκι που γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό, ζυγίζει 2.800 κιλά και η μαμά του έσπευσε να εκφράσει τον ενθουσιασμό της από το Instagram και για τη μικρή Αφροδίτη και για τον πατέρα του παιδιού της!

«Η γιορτή της αγάπης, της πίστης, της ελπίδας, της σοφίας. Αυτή τη μέρα διάλεξε ο Θεός να νιώσω την απόλυτη ευγνομωσύνη την ανυπέρβλητη αγάπη, την ανιδιοτελή αγάπη, το συναίσθημα που μου χάρισε υπενθυμίζοντας την ανώτερη φύση μας, Σ' ευχαριστώ θεέ μου γι' αυτή την ευλογία, και τον ερχομό του αγγέλου μας.

Κι ευχαριστώ κι εσένα άντρα της ζωής μας, που χάρη σε σένα βιώνω το απόλυτο, το μεγαλύτερο γεγονός της ζωής μου, την μοναδική εμπειρία της μητρότητας.

Νιώθω ολοκληρωμένη γυναίκα και άνθρωπος, κρατώντας τη βασίλισσα μας στα χέρια μου, τον θησαυρό μας, την Αφροδίτη, που κατά την μυθολογία ήταν η Θεά του έρωτα και της ομορφιάς. Τυχαίο; ΟΧΙ!»

Εν το μεταξύ, η Θεοδωροπούλου, πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο, δεν αρκέστηκε να ποστάρει τα μπαλόνια έξω από το δωμάτιό της αλλά μας πόσταρε και τον πλακούντα και ομφάλιο λώρο του μωρού.

Δεν γνωρίζουμε αν η Κουνελομάνα σκέφτεται να κρατήσει τον πλακούντα, όπως κάνουν διάφορες σταρ του Χόλιγουντ (Κούρτνεϊ Καρντάσιαν), οι οποίες των αποξηραίνουν και τον τρώνε!