Κι όμως... Η Μπλέικ Λάιβλι σκοτώνει το "παιδί" της!

01.10.2015
Ύστερα από μόλις έναν χρόνο λειτουργείας, η διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε ότι "κλείνει" το σάιτ της το οποίο είχε ανοίξει με τις πιο υψηλές προσδοκίες.

Είναι επίσημο. Η Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively) ανακοίνωσε στη Vogue ότι με πόνο ψυχής το Preserve.us σταματά τη λειτουργία του καθώς "δεν έπιασε ποτέ τον αρχικό του στόχο". Η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) θα τρίβει τα χέρια της, ως η βασίλισσα του celebrity blogging με το goop της.

"Εχουμε μια απίθανη ομάδα ανθρώπων που κάνουν απίθανη δουλειά αλλά λανσάραμε το σάιτ πριν να είναι τελείως έτοιμο και δεν πιάσαμε ποτέ τον αρχικό μας στόχο. Δεν κάνουμε τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων, ούτε επιφανειακα ούτε πιο ουσιαστικά", εξήγησε η 28χρονη σύζυγος του Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) η οποία έχει δεχτεί σκληρή κριτική για τα υπερβολικά πολυτελή αντικείμενα που παρουσίαζε με τα οποία δύσκλα ταυτιζόταν ο κόσμος.

Δεν το βάζει όμως κάτω η Μπλέικ.

Το preserve.us βγάζει την "πραμάτια" του σε εκπτώσεις μέχρι τις 9 Οκτωβρίου που θα κατεβάσει τα ρολά και η Λάιβλι υπόσχεται πως το επόμενο, πιο προσεκτικό της βήμα είναι ήδη στα σκαριά. Αναμένουμε...