Με φόρεμα €2.500 γνώρισε τον Τζάκι Τσαν η Κέιτ [photos]

21.10.2015
Ακόμη μια μέρα επίσημων εκδηλώσεων προς τιμή του κινέζου προέδρου που βρίσκεται στο Λονδίνο και η δούκισσα του Κέιμπριτζ εντυπωσίασε για άλλη μια φορά, κάνοντας ταυτόχρονα και μια "υψηλή γνωριμία".

Αφού εντυπωσίασε με το κατακόκκινο φόρεμα που επέλεξε για το επίσημο δείπνο προς τιμή του προέδρου της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ (Xi Jinping) ο οποίος πραγματοποιεί την πρώτη του επίσημη επίσκεψή του στη Βρετανία ύστερα από δέκα χρόνια, η Κέιτ έκανε μια δεύτερη, ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

D&G επέλεξε για αυτή την επίσημη εκδήλωση η δούκισσα του Κέιμπριτζ, λίγο αφού οι διάσημοι ιταλοί σχεδιαστές Ντόλντε & Γκαμπάνα είχαν εκφράσει την επιθυμία να την "ντύσουν".

£1,850 (€2.500 περίπου) στοιχίζει το δανδελένιο αυτό, κομψότατο φουστάνι που επέλεξε η Κέιτ για την επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους της Κίνας στο Lancaster House, ενώ το συνδύασε με clutch και παπουτσια στο ίδιο δαμασκινί χρώμα.

Στο πλευρό της, η σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, ενώ ανάμεσα σε όσους γνώρισαν εκείνη τη μέρα, ξεχωρίζουμε τον διάσημο ηθοποιό με τα άπειρα ταλέντα, από το Χονκγ Κονκγ,Τζάκι Τσαν (Jackie Chan)