Πατέρας θα γίνει ο πρίγκιπας Χάρι: Άφησε έγκυο 19χρονη;

06.11.2015
Θόρυβο προκάλεσε στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας το δημοσίευμα αμερικάνικου περιοδικού που θέλει τον πρίγκιπα Χάρι να ετοιμάζεται να γίνει πατέρας.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού " Life & Style" ο πρίγκιπας ανακοίνωσε τα γεννητούρια στη βασίλισσα Ελισσάβετ τονίζοντας πως μια ξανθιά 19χρονη κοπέλα έμεινε έγκυος από τον ίδιο μετά από μια βραδιά έρωτα.

Το περιοδικό ανέφερε μάλιστα πως ο φόβος της βασίλισσας επιβεβαιώθηκε αφού είναι γνωστά τα ξενύχτια του μικρού πρίγκιπα ενώ η Ελισσάβετ φέρεται να είναι έξαλλη με την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Όπως αναφέρει το "Life & Style", η Βασίλισσα αγαπάει τα παιδιά αλλά ένα παιδί εκτός γάμου δεν θα έχει από την ίδια την αντιμετώπιση που πρέπει. Πηγή από το περιβάλλον του παλατιού ανέφερε πως η Ελισσάβετ λατρεύει τον Χάρι και θα κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει το παιδί στην αφάνεια.

Κι ενώ το παλάτι υποτίθεται πως απαγόρευσε ένα γάμο στον Χάρι με μια άγνωστη, ο ίδιος δηλώνει αντίθετος και θέλει να παντρευτεί την εγκυμονούσα ακόμα κι αν χρειαστεί να αφήσει τον τίτλο του πρίγκιπα.

Πάντως, η βρετανική εφημερίδα Mirror διαψεύδει το δημοσίευμα αναφέροντας πως πηγή του παλατιού του Κέσινγκτον τόνισε πως η είδηση είναι ψεύτικη 100%.