Τρελό τρολάρισμα στον Κουρκούλη για τον τίτλο του πρέσβη

17.12.2015
Την ημέρα που ο Νίκος Κουρκούλης αποφάσισε να βρεθεί στην άλλη άκρη του κόσμου, στην Αυστραλία μαζί με την οικογένειά του, δε φανταζόταν πως θα γίνει και πρέσβης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος πριν από περίπου ένα χρόνο εγκαταστάθηκε μόνιμα με τη σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου και το γιος αλλά και την κορούλα του στην Αυστραλία, έγινε πρέσβης του Τμήματος Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Charles Darwin University (CDU) της Αυστραλίας.

Την ανακοίνωση έκανε το ίδιο το Πανεπιστήμιο τόσο στην σελίδα του στο Internet όσο και στο Facebook, τιμώντας τον Κουρκούλη ως μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή και την Ελληνική καταγωγή του.

Ο Κουρκούλης επισκέφτηκε το Πανεπιστήμιο και εξήγησε πως θα αναλάβει ενεργά μέρος στην προώθηση του εν λόγω προγράμματος ενώ κάλεσε και όσους συμμετάσχουν και στην Καβάλα, τον τόπο καταγωγής του.

Φυσικά ως Ελληνάρες που είμαστε, αρκετοί δεν χάρηκαν με τον τίτλο αυτό και στο ποστάρισμα του πανεπιστημίου στο Facebook έσπευσαν να τρολάρουν τον Κουρκούλη σε ελληνοαγγλικά αποκαλώντας τον «σκυλο-ποπ ξεχασμένο είδωλο του 90».