Απίθανη -αν και όχι "τέλεια"- η νέα φωτογραφία της πριγκιπικής οικογένειας [photo]

18.12.2015
Ο Γουίλιαμ, η Κέιτ, ο Γεώργιος και η Σάρλοτ ποζάρουν όλο χαμόγελα σε μια γλυκύτατη φωτογραφία με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η φωτογραφία που μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το βρετανικό παλάτι απεικονίζει σύσσωμη την πριγκιπική οικογένεια, η οποία στέλνει τις ευχές της για τα Χριστούγεννα. Η πόζα, που με την πρώτη ματιά μοιάζει ειδυλλιακή, τελικά δεν είναι. Και εκεί ακριβώς εστιάζεται και το ενδιαφέρον.

Για την ιστορία, η φωτογραφία σε αυτή τη σελίδα είναι από τη βάπτιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ πριν από μερικούς μήνες.

"Ο Δούκας και η δούκισσα είναι εξαιρετικά ευγνώμωνες για όλα τα ζεστά μηνύματα που έχουν λάβει για την οικογένειά τους αυτό το έτος και ανυπομονούν να ζήσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα σαν μια τετραμελή οικογένεια", γράφει η λεζάντα που κοινοποιήθηκε μέσω social media και κάνει αυτή τη στιγμή τον γύρο του κόσμου.

Μέσα στα χαμόγελα η Κέιτ, ο 2,5 ετών πρίγκιπας Γεώργιος και η μικρή του αδελφή, πριγκίπισσα Σάρλοτ, η οποία μετρά μόλις 7 μήνες ζωής. Δίπλα, ο πατέρας πρίγκιπας Γουίλιαμ κοιτάζει με συγκίνηση την οικογένειά του και όχι τον φακό.

Κι όμως... Όσο άψογη και να φαίνεται η φωτογραφία, κάτι "δεν πάει καλά".

Μπορεί να πρόκειται για μια γαλαζοαίματη οικογένεια, μην ξεχνάμε, όμως, ότι μιλάμε για δυο γονείς με δυο μικρά παιδάκια τα οποία καλούνται να "ποζάρουν" για ένα και μόνο κλικ...

"Επιστημονική φαντασία", θα απαντήσουν όλοι όσοι γνωρίζουν από παιδιά. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή, χρόνος και τα απαραίτητα... βοηθήματα.

Αν κοιτάξεις, λοιπόν, λίγο καλύτερα στη φωτογραφία, θα δει το τρενάκι του Γεώργιου, που προφανώς χρειάστηκε για να ξεχνιέται κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας, αλλά και το παπουτσάκι της Σάρλοτ, που από το "ποδάρισμα" προφανώς, έπεσε.

Μα καλά... δεν τα πρόσεξαν όλα αυτά στο παλάτι όταν επέλεγαν φωτογραφία; Φυσικά και το πρόσεξαν. Δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να έχεουν επιλέξει τη συγκεκριμένη φωτογραφία επίτηδες.

Στο πλαίσιο της προώθησης του νέου, πιο προσιτού προσώπου που θέλουν να επικοινωνήσουν από το παλάτι, η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτελεί το ιδανικό παράδειγμα.

Χρόνια πολλά!