Πρώτη μέρα στο σχολείο για τον πρίγκιπα Γεώργιο [photos]

07.01.2016
Όπως είχε ακανοινωθεί πριν από έναν μήνα περίπου, σήμερα χτύπησε το πρώτο κουδούνι για τον γιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ.

Πρώτη μέρα στο σχολείο για τον πρίγκιπα Γεώργιο, ο οποίος έδειχνε ενθουσιασμένος από τη διαδικασία. Περήφανη, η μαμά Κέιτ έδωσε αμέσως μετά στη δημοσιότητα δυο φωτογραφίες του.

O 2,5 χρονών πρίγκιπας Γεώργιος έφτασε στον παιδικό σταθμό Westacre, σήμερα το πρωί συνοδευόμενος από τους δυο γονείς του. Ο σταθμός, που ακολουθεί το σύστημα Μοντεσόρι βρίσκεται στο Ίστον Βίλατζ, πολύ κοντά στο σπίτι της οικογένειας στο Νόρφολκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γεώργιος θα παρακολουθεί τα μαθήματα κανονικά, κάθε πρωί όταν βρίσκονται στο Νόρφολκ, ενώ οι απουσίες του όταν η οικογένεια βρίσκεται στο Λονδίνο θα είναι δικαιολογημένες.

Για την πρώτη του μέρα, ο νεαρός μαθητής λέγεται ότι έμεινε λίγες ώρες στο νέο του περιβάλλον, όπως εξάλλου είχαν συμβουλέψει τους δικούς του οι ειδικοί, με τις ώρες να αυξάνονται σταδιακά με τις μέρες...

Καλή αρχή.

Όσο για το οικονομικό του θέματος, οι σπουδές του Γεώργιου θα κοστίζουν £5.50 λίρες την ώρα -δηλαδή περίπου £33 την ημέρα- γεγονός που κάνει την επιλογή σαφώς πιο οικονομική από την όποια άλλη θα είχαν επιλέξει στο Λονδίνο.