Αμάλ & Κλούνεϊ: Από το κόκκινο χαλί στη... Μέρκελ [photo]

12.02.2016
Στο Βερολίνο βρίσκεται αυτές τις μέρες το διάσημο ζεύγος και τα φώτα πέφτουν πάνω τους για περισσότερον από έναν λόγους καθώς συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο τη σόουμπιζ με την πολιτική.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η Αμάλ Κλούνεϊ "επισκίασε" τον διάσημο σύζυγό της, στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού Φεστιβάλ Βερολίνου, όμως στάθηκε πολύ διακριτκά δίπλα του όταν εκείνος μιλούσε με την Άνγκελα Μέρκελ για το προσφυγικό. Πώς ακριβώς συνδυάζονται αυτά.. Ιδού:

Στο Βερολίνο για διπλό.. "χτύπημα" η Αμάλ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Αφενός η πρεμιέρα της ταινίας "Hail, Caesar!", όπου πρωταγωνιστεί ο 54χρονος σταρ και άνοιξε το φετινό Φεστιβάλ, αφετέρου η αγωνία του ζεύγους για το προσφυγικό, που τους έφερε στο σαλόνι της κανγκελαρίου Μέρκελ για σχετικές συζητήσεις.

Πριν φτάσουμε στα πολιτικά όμως, Aξίζει να σταθούμε μια στιγμή στην εντυπωσιακή εμφάνιση της 38χρονης Αμάλ που έκλεψε την παράσταση πραγματικά. Yves Saint Laurent 1981 Vintage by William Vintage διάλεξε η κυρία Κλούνεϊ και... πέτυχε διάνα.

Και μετά το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ στο γραφείο της Κανγκελαρίας;

Όπως ενημέρωσε επίσημα πριν από λίγο η η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Άνγκελα Μέρκελ, Κριστιάνε Βιρτς, η γερμανίδα κανγκελάριος, "δέχτηκε νωρίτερα τον αμερικανό ηθοποιό και σκηνοθέτη Τζορτζ Κλούνεϊ, τη σύζυγό του Αμάλ και τον Πρόεδρο της Οργάνωσης 'Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης' και πρώην υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας Ντέιβιντ Μίλιμπαντ, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους πιθανές δράσεις για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης".

Η συνάντηση, όπως διαβάζουμε, προέκυψε όταν ο γνωστός για την ευαισθησία του στα κοινωνικά ζητήματα Κλούνεϊ εξέφρασε την διάθεση να συναντηθεί με την κυρία Μέρκελ, "για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε" στο θέμα των προσφύγων.

Αναμένουμε λοιπόν