Τι πρόσφερε η Κέιτ στη βασίλισσα τα πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένεια

22.03.2016
Τι δώρο θα κάνεις στα πεθερικά είναι "θέμα" για τους πάντες. Ακόμη και για τους γαλαζοαίματους. Νέο ντοκιμαντέρ μπαίνει μέσα στο βρετανικό παλάτι και αποκαλύπτει.

"Η βασίλισσά μας στα 90" τιτλοφορείται το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει το ITV προς τιμή της βασίλισσας Ελισάβετ στο πλαίσο του οποίου μίλησε και η εγγονή της εξ' αγχιστείας, Κέιτ.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ γύρισε πίσω στον χρόνο και θυμήθηκε τη πρόσφερε στη γαλαζοαίματη ηγεμόνα που θα γινόταν γιαγιά της, τα πρώτα Χριστούγεννα που πέρασε μαζί με τη βασιλική οικογένεια.

"Θυμάμαι όταν πήγα στο Σάντριγμχαμ για πρώτη φορά. Ήταν Χριστούγεννα. Και είχα μεγάλο άγχος για το τι θα έδινα στη βασίλισσα ως χριστουγεννιάτικο δώρο", αποκάλυψε η Κέιτ, σύμφωνα με την Telegraph

"Δεν μπορούσα να καταλήξω κάπου και ξαφνικά σκέφτηκα... 'Θα της φτιάξω κάτι', πράγμα βέβαια που θα μπορούσε να πάει απελπιστικά λάθος. Έτσι αποφάσισα να τις φτιάξω τσάτνι με τη συνταγή της γιαγιάς μου”, ολοκλήρωσε η δούκισσα του Κέιμπριτζ και αν κρίνουμε από την πορεία... μάλλον την πέτυχε τη συνταγή.