Ο πρίγκιπας Χάρι εξηγεί γιατί δεν έχει... κορίτσι

09.05.2016
Στα 31 του χρόνια ο νεαρός γαλαζοαίματος παραμένει ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στον κόσμο. Εκείνος όμως δεν βλέπει "φως". Και ιδού το γιατί.

Στο Ορλάντο της Φλόριντα βρέθηκε ο πρίγκιπας Χάρι για το λανσάρισμα των Invictus Games και με την ευκαιρία έδωσε μια συνέντευξη στους Sunday Times, όπου υπήρξε αποκαλύπτικότατος σχετικά με τα προσωπικά του.

Μεταξύ άλλων, ο 31χρονος πρίγκιπας εξήγησε γιατί δεν έχει σχέση και γιατί όσες μπορεί να "περιμένουν" θα πρέπει να έχουν μεγάλη υπομονή...

Παλεύει να δημιουργήσει και να κρατήσει σχέσεις ο "μικρός πρίγκιπας" εξαιτίας του ελέγχου και της ίντριγκας που τον ορίζουν ανά πάσα στιγμή, ενώ τόνισε την "μαζική παράνοια που φωλιάζει μέσα του" σε ό,τι αφορά στις γυναίκες.

"Αν ή όταν έχω φιλενάδα, θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να σιγουρέψω ότι εκείνη και εγώ θα μπορούμε να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου θα είμαστε πραγματικά άνετοι ο ένας με τον άλλο πριν από τη μαζική εισβολή που αναπόφευκτα θα έρθει" εξήγησε ο Χάρι, ενώ υπογράμμισε και μια άλλη του ανησυχία.

"Δεν τολμάω να μιλήσω σε γυναίκα και εκείνη είναι αυτόματα η 'γυναικα μου' και όλοι την ενοχλούν".

Τι τραβάνε και αυτοί οι γαλαζοαίματοι...