Ποιον φιλά δημόσια με τόσο πάθος η Ούμα Θέρμαν;

20.05.2016
Αυτή η φωτογραφία με τη διάσημη ηθοποιό σε τρυφερότατες περιπτύξεις με έναν άντρα που αρχικά δεν είναι αναγνωρίσιμος, κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες.

Ντυμένη στα φούξια έφτασε η Ούμα Θέρμαν στο 23ο Cinema Against AIDS amfAR Gala που παρματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Hotel du Cap-Eden-Roc στη γαλλική ριβιέρα και έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν.

Επρόκειτο για μια φιλανθρωπική βραδιά που σκοπό είχε να συγκεντρωθούν χρήματα ενάντια στo AIDS. Ανάμεσα στα πολλά δώρα που βγήκαν σε πλειστηριασμό, λοιπόν ήταν και η ίδια η 46χρονη σταρ!!!

Όπως ακριβώς το διαβάσατε. Και συγκεκριμένα, στο "σφυρί της φιλανθρωπίας" βγήκε εκείνο το βράδυ ένα φιλί με την Ούμα Θέρμαν και εκείνος που το κέρδισε προσφέροντας ένα "αστρονομικό ποσό" που όμως δεν έγινε γνωστό, ήταν ο Λάπο Ελκάν.

Ο εγγονός του Τζιάνι Ανιέλι ιδιοκτήτη της Fiat είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας ο ίδιος, διάσημος... "γυναικάς" και ένας από τους ιο καλοντυμένους άντρες του κοσμου παγκοσμίως -σύμφωνα με τους ειδικούς.

Ο "άτακτος πρίγκιπας της Fiat", όπως αποκαλούν τον Ελκάν, ήταν αποφασισμένος να κερδίσει στο φιλί της Ούμα. Έκανε μια προσφορά που κανείς δεν μπόρεσε να φτάσει και ήρθε η στιγμή να "γευτεί" το τρόπαιό του. Και ο Λάπο δεν κάνει "μισές δουλειές", όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία.

Κέρδισε και το απολαμβάνει... Και η Ούμα, βέβαια, δείχνει να συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι ως επαγγελματίας.

Εκτός από τα χρήματα αυτού του πλειστηριασμού, ο Ανιέλι πρόσφερε ακόμη ένα δώρο στη λαχειοφόρο: μια σπάνια ειδικά φτιαγμένη Ferrari 458.