Θύελλα αντιδράσεων για τη Σαρλίζ Θερόν που ντύνει τον γιο της... πριγκίπισσα Έλσα [photos]

29.08.2016
Γενική κατακραυγή στο διαδίκτυο με αποδέκτη τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και την απόφασή της να επιτρέψει τον υιοθετημένο γιο της να ντυθεί με κοριτσίστικα ρούχα. Και όχι μόνο μια φορά...

Μέχρι τώρα είχαμε το θέμα της Αντζελίνα Τζολί και τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης καθώς από τη στιγμή που γεννήθηκε η κόρη της, Σιλό Νουβέλ, εκείνη της επέτρεπε να ντύνεται αγορίστικα σε βαθμό που η ίδια επέλεξε μέχρι και ένα αγορίστικο όνομα για τον εαυτό της.

Τώρα, λοιπόν, εχουμε το θέμα της Σαρλίζ Θερόν, αλλά από την αντίπερα.. όχθη καθώς ο φωτογραφικός φακός απαθανάτησε τον Τζάκσον, το γιο της που υιοθέτησε πριν από μερικά χρόνια ντυμένο με τα ρούχα και την περούκα της πριγκίπισσας Έλσα του δημοφιλούς "Frozen" του Disney.

Οργή από τους χρήστες του Twitter, κυρίως, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να ποστάρουν τις εν λόγω φωτογραφίες και να "κράζουν" ανελέητα. Η ίδια η Σαρλίζ, η οποία παρεμπιπτόντως ήρθε στη χώρα μας για λίγο καιρό φέτος το καλοκαίρι, δεν έχει απαντήσει ακόμη δημόσια. Αναμένουμε!!!

Στη φωτογραφία κάτω, η Σαρλίζ, ο Τζάκσον και ο τότε σύντροφός της, Σον Πεν

Έτσι για την ιστορία, πάντως, η όμορφη Σαρλίζ δεν είναιη μόνη διάσημη που "τρώει" κράξιμο από τους φανς διαδικτυακά.. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και θυμίσου μια αρκετά μακριά λίστα..