Ανατροπή: Με φόρεμα £4000 η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ στον Καναδά [photos]

26.09.2016
Πάντα κομψή και καλοντυμένη, η δούκισσα του Κέιμπριτζ εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση ενώ έχει ξεκινήσει και τη δική της "σχολή" με επιλογές πάρα πολύ πιο οικονομικές από ό,τι συνηθιζόταν σε ανθρώπους του δικού της status. Ε, υπάρχουν όμως κι εξαιρέσεις.

Έχουμε δει επανειλημμένως την Κέιτ σε επίσημες εμφανίσεις με ρούχα ακόμη και από το Zara ενώ κάθε της επιλογή "ξεπουλάει" στο λεπτό. Για το φόρεμα που φόρεσε πιο πρόσφατα βέβαια, δεν θα μπορούσε, πρακτικά, να συμβεί κάτι τέτοιο. Και εξηγούμε.



Η Κέιτ βρίσκεται από το Σάββατο στον Καναδά μαζί με τον Γουίλιαμ και τα δυο παιδιά τους, πρίγκιπα Γεώργιο και πριγκίπισσα Σάρλοτ, όπου πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη καλεσμένοι του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό.

Η σημερινή εμφάνιση της δούκισσας του Κέιμπριτζ, που παρέπεμπε σαφώς στα χρώματα της καναδικής σημαίας (!) ήταν από τις πιο "ακριβές" της.

H £4,000 (€4.600) δημιουργία με την υπογραφή Alexander McQueen εντυπωσίασε ακόμη μια φορά. Αν και με πολύ συντηριτικό μπούστο το φόρεμα άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδα της Κέιτ, η οποία είχε συνδυάσει το φόρεμα με κόκκινες γόβες και ασορτί cluch.