Μαντόνα: Νέο, δημόσιο "χτύπημα" από τον γιο της, Ρόκο [vds]

28.11.2016
Μπορεί να έχει επικοινωνηθεί ότι μητέρα και γιος τα έχουν βρει ξανά, ύστερα από τα "θεματάκια" που είχαν το καλοκαίρι με εκείνον να την εγκαταλείπει και να επιλέγει να μείνει στο Λονδίνο με τον μπαμπά Γκάι Ρίτσι, όμως, όπως φαίνεται, το χάσμα ανέμεσά τους παραμένει μεγάλο.

Ένα βίντεο που πόσταρε η Μαντόνα για την ημέρα των Ευχαριστιών "τιμώντας" και το νέο "έθιμο" του Mannequin Challenge μεταξύ άλλων, αποτέλεσε αφορμή για να εκφραστεί δημόσια η Ρόκο.

Στο βίντεο, που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια, φαίνεται η βασίλισσα της ποπ, τα δυο παιδιά της, Ντέβιντ και Μέρσι καθώς και φίλοι της οικογένειας να τρώνε στο τραπέζι ενώ από το στόμα εκείνης κρέμεται και.. φαγητό!

Βλέποντας το βίντεο, ο 16χρονος Ρόκο, σχολίασε το πόσο χαρούμενος είναι που δεν ζει εκεί πια [φωτό κάτω], αν και δημοσιεύουμε την είδηση με πάσα επιφύλλαξη καθώς δεν είναι καθόλου βέβαιο πως ο εν λόγω λογαριασμός ανήκει όντως στον νεαρό κύριο Ρίτσι.

Για την ιστορία, εικόνες όπως αυτή που βλέπετε πιο κάτω είναι αυτές που ξεχείλησαν το ποτήρι και ο Ρόκο ήθελε να φύγει από σπίτι...