Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Το παρασκήνιο πίσω από τον γάμο στην Τζαμάικα [photos]

06.03.2017
Οι φωτογραφίες του μικρού πρίγκιπα της Βρετανίας και της επίσημης συντρόφου του κάνουν, σήμερα, τον γύρο του διαδυκτίου αποκαλύπτοντς ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Όχι μόνο...

Ερωτευμένος και "με τη βούλα" ο πρίγκιπας Χάρι έσπευσε να επιβεβαιώσει δημόσια τη σχέση του με την κατά 3 χρόνια μεταλύτερή του και διαζευγμένη, για την ιστορία, ηθοποιό, Μέκγαν Μαρκλ.

Οι δυο ερωτευμένοι ζουν μακριά και δεν χάνουν ευκαιρία για να βρεθούν. Η πιο πρόσφατη αφορμή δόθηκε από τον γάμο του κολλητού του 32χρονου γαλαζοαίματου, Tom 'Skippy' Inskip, στον οποίο ο Χάρι συνοδεύοταν από την "καλή" του.

Οι δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί και ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" χέρι χέρι και αγκαλιά στο τραπέζι όπου είχαν καθίσει οι δυο τους, αρχικά, και μια μια φίλη ακόμη στη συνέχεια...

Υπάρχει όμως και ένα σχετικό παρασκήνιο. Αρχικά το μέρος δεν ήταν άγνωστο για την 35χρονη Μέγκαν. Το 2011, είχε παντρευτεί σε ένα θέρετρο εκεί κοντά, τον πρώην σύζυγό της, Τρέβορ Ένγκελσον [φωτό κάτω].

Δεύτερο μυστικό, που φανερώνει η DailyMail είναι ότι ο ιερέας που τέλεσε τον γάμο του φίλου του, έκλεισε το μυστήριο γυρίζοντας προς το μέρος του Χάρι και λέγοντας "Την επόμενη φορά εσείς, κύριε!".

Κάτι ξέρει; Ίσως;; Ο Τύπος στη Βρετανία, πάντως -και όχι μόνο - εικάζει ότι μέχρι το καλοκαίρι οι αρραβώνες του αδελφού του Γουίλιαμ θα έχουν ανακοινωθεί.. Θα δείξει..