Harry και Meghan: Tι συνέβη στο πριβέ γαμήλιο πάρτυ τους;

20.05.2018
Harry και Meghan: Tι συνέβη στο πριβέ γαμήλιο πάρτυ τους;
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Meghan Markle έγινε επισήμως η Δούκισσα του Sussex μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, αλλά οι εορτασμοί δεν τελείωσαν στο St. George's Chapel.

Μετά από μια πραγματικά παραμυθένια τελετή, ο Harry και η Meghan επιβιβάστηκαν σε μια ηλεκτρική Jaguar για να μεταφερθούν στο βραδινό τους πάρτυ. Η Markle άλλαξε το υπέροχο νυφικό της και φόρεσε ένα δεύτερο, σχεδιασμένο από την Stella McCartney.

Με οικοδεσπότη τον πρίγκιπα Κάρολο στο Frogmore House, το πριβέ πάρτυ προσέλκυσε πολλούς celebrities και είχε πολλές εκπλήξεις. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, το πάρτυ ξεκίνησε με ένα δείπνο από τις 7.30μμ μέχρι τις 10.00 μμ. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι Serena Williams, Amal και George Clooney και Priyanka Chopra. Σύμφωνα με πηγές, ο πρίγκιπας William έβγαλε έναν "πονηρό" λόγο κατά τη διάρκεια του δείπνου, όπως έκαναν και η Meghan και δύο κοντινοί φίλοι του πρίγκιπα Harry.

Σύμφωνα με την Telegraph, υπήρχε "δυνατή μουσική στο κάστρο του Windsor" μέχρι αργά το βράδυ, ενώ η Daily Mail δημοσιεύει πως την επιλογή των τραγουδιών ανέλαβε ο DJ Sam Totolee, o οποίος έπαιξε "τα αγαπημένα χορευτικά τραγούδια του Harry". Πέρα από το δείπνο με πιάτα εποχής, μια πεντανόστιμη τούρτα και οργανικά καναπεδάκια, υπήρχαν μεταμεσονύκτια σνακς όπως "βρώμικα burgers" και μαλλί της γριάς. Σύμφωνα με μια πηγή, ένα από τα cocktails που σερβίρονταν στο πάρτυ είχε όνομα "Όταν ο Harry γνώρισε την Meghan" και περιλάμβανε ginger και ρούμι.

Το ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο του χορό ως νεόνυμφοι στο ρυθμό του "I Wanna Dance With Somebody" της Whitney Houston, ενώ στη σκηνή εμφανίστηκε ο Elton John, ο οποίος εκτέλεσε τέσσερις από τις πιο γνωστές του επιτυχίες, "Your Song," "Tiny Dancer," "Circle Of Life," και "I'm Still Standing". Σημαντικό ρόλο λέγεται πως έπαιξε και ο παρουσιαστής James Corden, o οποίος ανέλαβε την παρουσίαση και τη διασκέδαση της δεξίωσης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, μετά το πάρτυ στο Frogmore House, οι καλεσμένοι πήγαν πίσω στο Λονδίνο για ακόμη ένα after party, που έλαβε χώρα σε ένα "αγαπημένο μέρος των celebrities στο Chiltern Firehouse στο Marylebone" και ένα ξεχωριστό πάρτυ που ήταν οργανωμένο σε ένα "ηχομονωμένο πριβέ σπίτι στο Chelsea".