Meghan Markle: Οι πρώτες -αυστηρές- δηλώσεις του πατέρα της μετά τον γάμο

20.05.2018
Meghan Markle: Οι πρώτες -αυστηρές- δηλώσεις του πατέρα της μετά τον γάμο
Ο Thomas Markle παρακολούθησε τις χαρές της κόρης του από μακριά τελικά και αφού αυτές ολοκληρώθηκαν μίλησε, στέλνοντας και το δικό του, αυστηρό μήνυμα τους υπόλοιπους συγγενείς.

Στο TMZ μίλησε ο πατέρας της Meghan Markle και ήταν γλυκός ως προς την κόρη του, σαφής ως προς τους συγγενείς που έχουν πει πολλά.

"Η τελετή ήταν όμορφη και έγραψε ιστορία. Πάντα θα μετανιώνω που δεν μπόρεσα νε είμαι εκεί να κρατήσω το χέρι της κόρης μου. Το μωράκι μου είναι μια δούκισσα και την αγαπώ τόσο πολύ. Όταν βλέπεις το παιδί σου να παντρεύεται περνούν όλες οι σκέψεις από το μυαλό σου, από την πρώτη στιγμή που την είδα, από την πρώτη στιγμή που την κράτησα", περιγράφει ο κ. Markle στο TMZ την ώρα που παρακολουθεί την τελετή από την τηλεόραση, στο σπίτι όπου αναρρώνει από την επέμβαση στην οποία υπεστη.

"Τώρα, προσεύχομαι για τον Harry και τη Meghan να περάσουν έναν όμορφο μήνα του μέλιτος, να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν και όλοι οι συγγενείς μου να βγάλουν τον σκασμό για τα πάντα"

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε ο Thomas Markle ξεκινώντας προφανώς από τον ίδιο του τον εαυτό, καθώς κι εκείνος κάπως τα μπέρδεψε.

Πάντως, τον δικό του ρόλο τον κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο ο συμπέθερος, πρίγκιπας Κάρολος.