Meghan Markle: Ιδού ο λόγος για τον οποίο ήταν λίγο "κατσούφα" και ο ρόλος του Harry [video]

11.06.2018
Meghan Markle: Ιδού ο λόγος για τον οποίο ήταν λίγο "κατσούφα" και ο ρόλος του Harry [video]
Η τελευταία επίσημη εμφάνιση της δούκισσας του Sussex συζητήθηκε πολύ. Αφενός για τη στυλιστική επιλογή της, αφετέρου για την όχι και τόσο... ενθουσιώδη εμφάνιση, για να το θέσουμε κάπως διακριτικά.

Η Meghan Markle και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Harry άρτι αφιχθέντες από τον μήνα του μέλιτος, έδωσαν το "παρών" στις εδηλώσεις για τα γενέθλια της βασίλισσας, γνωστές με το όνομα Trooping the Coulor.

Κομψή, όπως πάντα, η 36χρονη νεόνυμφη δούκισσα κέρδισε τις εντυπώσεις με το baby pink Carolina Herrera φόρεμά της, όμως έκανε ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η έλλειψη... χαμόγελου που παρατηρήθηκε και ήρθε σε τεράστια αντίθεση με την εικόνα που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Και πριν σκεφτεί κανείς περί τσακωμών και άλλων σεναρίων, ήρθε η απάντηση μέσα από τους ειδικούς.

Άγχος, λοιπόν, ήταν η αιτία και τίποτα άλλο. Ειδικοί που ανέλυσαν μάλιστα το βιντεάκι που απαθανάτησε τον σύντομο διάλογο που είχαν οι νιόπαντροι στο μπαλκόνι του Μπάκινχαμ απεφάνθησαν ότι ήταν ο Harry εκείνος που τελικά "έλυσε" τη δούκισσα σύζυγό του, χαλαρώνοντάς την με το χαμόγελο και δυο κουβέντες.

Σύμφωνα με τον ειδικό στην ανάγνωση... χειλιών που προσέγγισε η MirrorOnline ο πρίγκιπας γύρισε στη σύζυγό του και τη ρώτησε "ΟΚ?". "Ναι, εσύ;" απάντησε η Meghan.

Αμέσως μετά κοιτάχτηκαν έντονα στα μάτια και εκείνη του είπε ότι είναι "αγχωμένη". "Ναι", είπε εκείνος και ύστερα από μια παύση συμπλήρωσε: "Μέχρι να το συνηθίσεις... Θα σου πω κι άλλα αργότερα". Τώρα τι άλλα θα της έλεγε νωρίτερα δεν ξέρουμε, μπορούμε όμως να φανταστούμε.

Ενδεχομένως να ήταν ήταν έτοιμος να μοιραστεί μαζί της τα τρυκ που έκανε για να ξεπεράσει το δικό του άγχος, ή να μοιραστεί αντίστοιχες τέτοιες εμπειρίες.. Ποιος ξέρει.. Πάντως, το χαμόγελο και μόνο, λειτούργησε..

Και βέβαια, υπήρξε και ακόμη μία στιγμή που ο Harry έδωσε το σύνθημα στη Meghan για να κάνει υπόκλιση... "Πότε" ρωτά εκείνη. "Τώρα" απαντά εκείνος και ιδού:

The Duchess of Cambridge and the Duke and Duchess of Sussex curtsy the Queen during #TroopingTheColour 📸: @meghanmaven

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HELLO! magazine (@hellomaguk) στις