Πριγκίπισσα Diana: "Ο άντρας μου σχεδιάζει ένα 'ατύχημα' με το αυτοκίνητό μου"

31.08.2018
Πριγκίπισσα Diana: "Ο άντρας μου σχεδιάζει ένα 'ατύχημα' με το αυτοκίνητό μου"
Σήμερα (31/8/2018) συμπληρώνονται 21 χρόνια από τον τραγικό θάνατό της και ακόμη τα σενάρια συνωμοσίας γύρω από αυτόν, συγκλονίζουν!

Η πριγκίπισσα Diana σκοτώθηκε στις 31 Αυγούστου 1997 στο Παρίσι σε αυτοκινητιστικό ατύχημα που προέκυψε από την προσπάθεια του οδηγού της να αποφύγει τους άπειρους παπαράτσι που την καταδίωκαν. Μαζί της σκοτώθηκε και ο τότε σύντροφός της, Dodi Sl Fayed. Αν ζούσε σήμερα η πριγκίπισσα της Ουαλλίας θα είχε μόλις συμπληρώσει τα 57 της χρόνια.

Με αφορμή τη σημερινή "μαύρη" επέτειο, θυμόμαστε την αποκάλυψη που είχε κάνει το 2003 ο Paul Burrell. O πρώην μπάτλερ της Diana είχε παραδώσει στην Daily Mirror ένα ιδιόχειρο σημείωμά της που, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, γράφτηκε 10 μήνες πριν από το μοιραίο δυστύχημα.

Θυμήσου εδώ τη ζωή της αδικοχαμένης πριγκίπισσας μέσα από 20 φωτογραφίας

"Κάθομαι στο γραφείο μου σήμερα, τον Οκτώβριο, λαχταρώντας κάποιος να με αγκαλιάσει και να με ενθαρρύνει να παραμείνω δυνατή με το κεφάλι ψηλά. Αυτή η συκγκεκριμένη φάση της ζωής μου είναι η πιο επικίνδυνη -ο άντρας μου σχεδιάζει ένα ατύχημα στο αυτοκίνητό μου, πρόβλημα με τα φρένα και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι με σκοπό να ανοίξει ο δρόμος να παντρευτεί την Tiggy.
Η Camilla δεν είναι τίποτα παρά ένας αντιπερισπασμός και έτσι μας χρησιμοποιεί όλους ο άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης".

Αυτά έγραφε η Diana σε εκείνο το σημείωμα, που όπως υποστήριξε ο Burrell στο βιβλίο του με τίτλο "A Royal Duty" του παρέδωσε "για καλό και για κακό", και για να εξηγήσουμε τυχόν απορίες, η Tiggy στην οποία αναφέρεται είναι η Tiggy Legge-Bourke, η γυναίκα που μεγάλωσε το William και τον Harry μετά τον άδικο χαμό της μητέρας τους. Στη φωτογραφία, ο Harry με την Tiggy το 2006 σε επίσημη εκδήλωση. Η σχέση των δύο παραμένει πολύ στενή καθώς εκείνη παραβρέθηκε και στον γάμο του με τη Meghan Markle.

Η Tiggy είχε προσληφθεί τέσσερα χρόνια νωρίτερα ως βοηθός του προσωπικού γραμματέα του πρίγκιπα Charles, Commander Richard Aylard, και πολύ γρήγορα πέρασε στη θέση της νταντάς των αγοριών. Προφανώς η Diana θεωρούσε την Tiggy ως απειλή, αλλά η ιστορία δεν τη "δικαίωσε".

Αυτό το διάβασες; H Kate Middleton ετοιμάζεται να κληρονομήσει από την Diana αυτό που καμία δεν θα τολμούσε να θελήσει

Ως προς το επίμαχο σημείωμα η Telegraph έχει μια άλλη θεωρία. Οι άνθρωποι της εφημερίδας έδειξαν το χειρόγραφο στην πολύ στενή φίλη της Diana, Lucia Flecha da Lima, η οποία υποστήριξε ότι αυτός δεν είναι ο γραφικός χαρακτήρας της πριγκίπισσας καθώς και ότι γνώριζε καλά πως ο Burrell θα μπορούσε εύκολα να τον πλαστογραφήσει.

Το σημείωμα έχει παραδοθεί στις αρχές όμως δεν έχει αξιολογηθεί ως στοιχείο.

Στη φωτογραφία κάτω το μοιραίο όχημα, ύστερα από τη σύγκρουση