Meghan Markle - Το σχεδόν σκανδαλιστικό look της Δούκισσας που "ξέφυγε" από τη Βασίλισσα

31.08.2018
Meghan Markle - Το σχεδόν σκανδαλιστικό look της Δούκισσας που "ξέφυγε" από τη Βασίλισσα
Πόσους σπασμένους κανόνες του βασιλικού dress code μπορείς να μετρήσεις, σε ένα μόνο look;

Νομίζαμε πως δεν θα γινόταν ποτέ! Τρεις μήνες και, φαινομενικά, αμέτρητα μπεζ ταγιέρ και καλσόν μετά, η Meghan Markle "πάτησε πόδι" και έκανε μία εμφάνιση οριακά σκανδαλιστική το βράδυ της Τετάρτης.

Η νεόκοπη Δούκισσα του Sussex συνόδεψε τον σύζυγό της στο Victoria Palace Theatre στο Λονδίνο για μία ειδική παράσταση της μεγάλης επιτυχίας του θεάτρου Broadway, Hamilton. Το gala είχε ως σκοπό τη συγκέντρωση εισόδων για το Sentebale Foundation, με ιδρυτή τον Πρίγκιπα Harry, που στηρίζει την ψυχική υγεία και την ευεξία παιδιών προσβεβλημένων από τον ιο HIV στο Lesotho και την Botswana.

Διάβασε επίσης: 21 χρόνια χωρίς την πριγκίπισσα Νταϊάνα -Ιδού η ιστορία της [photos]

Η Meghan Markle φόρεσε ένα μίνι (ναι, μίνι) tuxedo dress (ναι, tuxedo) από το Καναδέζικο brand Judith & Charles, τιμώντας έτσι την επί χρόνια πατρίδα της. Η Meghan φόρεσε μία από τις διαχρονικές και σέξι τάσεις του Χειμώνα θυμίζοντάς μας για λίγο τον παλιό, καλό, χολυγουντιανό της εαυτό και εμείς... μετράμε σπασμένα πρωτόκολλα!

α) Το φόρεμα είναι μίνι. Όχι μίνι "στο γόνατο", όχι μίνι που αποκαλύπτει 1-2 πόντους από τον μηρό, τόσο μίνι που είναι μάλλον άβολο και αποκαλύπτικο κάθε φορά που κάθεσαι!

β) ΔΕΝ φόρεσε το αγαπημένο της Ελισάβετ, μπεζ καλσόν... Και πόσο πολύ χαιρόμαστε που αυτό το κορίτσι έδειξε περήφανα τα πόδια του μετά από τόσους μήνες!

γ) Βλέπεις το κάπως βαθύ V ντεκολτέ του φορέματος; Κάτι μας λέει ότι ξεφεύγει από το όριο για 2-3 εκατοστά τουλάχιστον.

δ) Η Meghan συνδύασε το μαύρο της φόρεμα με μαύρες γόβες και ένα χρυσό clutch κάνοντας μία απόλυτα chic αλλά "απαγορευμένη" εμφάνιση αφού το "χρώμα του πένθους" ιδίως σε total εκδοχή οφείλει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα της βασιλικής οικογένειας.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle: Το βίντεο με το στριπτίζ της που κάνει τον γύρο του internet

Σε αυτό το σημείο αναρωτιόμαστε αν την είδε η Βασίλισσα Ελισάβετ πριν φύγει από το Παλάτι! Σύμφωνα βέβαια με τις φήμες η Meghan έχει κατακτήσει για τα καλά το απόρθητο φρούριο που είναι η καρδιά της Ελισάβετ οπότε... ίσως την είδε και έκανε τα στραβά μάτια! Άλλωστε, όπως γνωρίζουμε, οι κανόνες είναι λίγο πιο χαλαροί για αυτό το ζευγάρι αφού είναι μάλλον απίθανο να γίνουν ποτέ βασιλείς.