Γέννησε η Pippa Middleton και μια λεπτομέρεια της γέννας μας εντυπωσίασε!

16.10.2018
Γέννησε η Pippa Middleton και μια λεπτομέρεια της γέννας μας εντυπωσίασε!
Πρώτη φορά μανούλα η αδελφή της δούκισσας του Cambridge.

Μπορεί ο κόσμος όλος να ασχολείται με την εγκυμοσύνη της Meghan Markle, που μόλις ανακοινώθηκε, όμως να που τα πριγκιπόπουλα, George, Charlotte και Louis απέκτησαν ήδη τον πρώτο τους, πρώτο εξάδελφο!

Η αδελφή της μητέρας τους, η θεία Pippa έφερε σήμερα το μεσημέρι (16/10/2018) το πρώτο της παιδί στον κόσμο. Όπως έγινε γνωστό, η 35χρονη αδελφή της Kate γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, James Matthews.

Διάβασε επίσης: Παντρεύτηκε η Πίπα με παρανυμφάκια τα πριγκιπόπουλα - Καρέ καρέ το άλμπουμ του γάμου και τα... μυστικά [photos]

Όπως διαβάζουμε στην Daily Mail, το μωράκι γεννήθηκε στη Lindo Wing του St. Mary’s Hospital, στο ίδιο μαιευτήριο όπου γεννήθηκαν και τα τρία γαλαζοαίματα ξαδέλφια του, εκεί όπου, με το καλό, αναμένεται να γεννηθεί και το παιδί του Harry και της Meghan την ερχόμενη Άνοιξη.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση όμως, είναι η πληροφορία ότι το αγοράκι, που είναι το πρώτο του ζεύγους, γεννήθηκε ζυγίζοντας 3,800 κιλά!

Πολύ μεγάλο για την κοιλιά και τα κιλά της μαμάς του, η οποία σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, μοιραζόταν την εμπειρία της μέσα από κείμενα που έγραφε στη στήλη της.

Να τους ζήσει και να είναι γερό και καλότυχο το αγοράκι. Περιμένουμε να δούμε την πρώτη φωτογραφία του νεαρού κυρίου Matthews και να μάθουμε το όνομά του.

Για την ιστορία, η φωτογραφία επάνω είναι από τον πρόσφατο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας (12/10/2018), όπου η πολύ εγκυμονούσα Pippa εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, συνοδευόμενη από τον σύζυγο αλλά και από τον αδελφό της, James Middleton.