Meghan Markle: Η "ιπποτική" κίνηση προς τον Harry που "τρέλανε" τον κόσμο και το... θαύμα!

17.10.2018
Meghan Markle: Η "ιπποτική" κίνηση προς τον Harry που "τρέλανε" τον κόσμο και το... θαύμα!
Φουλ ερωτευμένη και αποφασισμένη να μην κολλήσει σε... στερεότυπα, η δούκισσα του Sussex "χτύπησε" ακόμη μια φορά!

Ο Harry και η Meghan βρίσκονται στην Αυστραλία στο πλαίσιο της πρώτης τους επίσημης περιοδείας ως σύζυγοι και συνεχίζουν να εκπλήσσουν τον κόσμο.

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη ήρθε λίγο μετά την προσγείωσή τους, όταν ανακοινώθηκε επίσημα η από καιρό φημολογούμενη εγκυμοσύνη της 37χρονης δούκισσας.

Χθες είχαμε ακόμη μία έκπληξη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ζεύγους στην περιοχή Dubbo. Και σε αυτή τη στάση, ο Harry και η Meghan έγιναν δεκτοί με τεράστιο ενθουσιασμό από 15.000 ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς για να τους δουν από κοντά

Διάβασε επίσης: Meghan - Harry: Ο τρυφερός λόγος για τον οποίo ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη από την Αυστραλία

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, οι δούκες κυκλοφορούσαν, πάντα, χέρι χέρι, με τη Meghan να έχει φορέσει κάτι πιο casual για την περίσταση. Ένα μαύρο ζευγάρι τζιν, μαύρα χαμηλά μποτάκια, ένα λευκό πουκάμισο ριχτό έξω από το παντελόνι και ένα overised, γκρι καρό σακάκι με την υπογραφή της κολλητής της Serena Williams, της έδιναν έναν πιο χαλαρό αέρα.

Διάβασε κι αυτό: Meghan Markle: Τα έξυπνα κόλπα που χρησιμοποίησε για να κρύψει την εγκυμοσύνη [photos]

Ανάμεσα από τα όσα άκουσαν από τους ντόπιους ήταν η στεναχώρια για την τεράστια ξηρασία που είχε χτυπήσει την περιοχή οπότε αυτό που συνέβη λίγο πριν ο Harry ανέβει στο βάθρο για την προγραμματισμένη ομιλία του, μόνο ως "θαύμα" θα μπορούσε να εκληφθεί.

Τότε μάλιστα ήταν που η Meghan "φόρεσε" τα γυαλιά στους πάντες, κρατώντας προστατευτικά επάνω από το κεφάλι του συζύγου της, την ομπρέλα καθώς εκείνος μιλούσε στους παρευρισκόμενους.

Εύγε στην Meghan, η οποία μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι "είναι λίγο κουρασμένη". Πάντα όμως με χαμόγελο!!! Όσο για το... θαύμα! Το συμβάν καταγράφηκε και ερμηνεύεται κατά το δοκούν!