Ακόμη μία άτυχη στιγμή για τη Meghan Markle: Φόρεσε διάφανη φούστα και φάνηκε το εσώρουχό της [photos]

31.10.2018
Ακόμη μία άτυχη στιγμή για τη Meghan Markle: Φόρεσε διάφανη φούστα και φάνηκε το εσώρουχό της [photos]
Ήταν η τρίτη στη σειρά!

Οι φωτογραφίες από την τελευταία δημόσια εμφάνιση της Meghan Markle στη Νέα Ζηλανδία έμελλε να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, όμως, όχι με την καλή έννοια!

Ναι, η 37χρονη έγκυος δούκισσα έλαμπε από χαρά και υγεία, προσφέροντας απλόχερα χαμόγελα και κουβέντες σε όλους εκείνους που είχαν βρεθεί από νωρίς στην περιοχή Government Gardens on October της Rotorua για να δουν εκείνη και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry από κόντά.

Διάβασε επίσης: Εκτός εαυτού ο Harry: "Ό,τι θέλει η Meghan, να το έχει αμέσως!"

Όμως, έτσι όπως έπεφτε ο ήλιος επάνω στη Givenchy, πλεκτή, πλισέ φούστα που είχε επιλέξει για την περίσταση, αποκαλύφθηκαν περισσότερα από όσα υπολόγιζε η ίδια αλλά και η στυλίστριά της, η οποία, προφανώς δεν ζύγισε ικανοποιητικά την κατάσταση... Και δεν ήταν η πρώτη φορά!

Ιδού μερικές από τις φωτογαφίες όπου, όντως, φαίνεται το εσώρουχο αθλητικού τύπου που φοράει κάτω από τα ρούχα της η Meghan, η οποία, εκείνη τη στιγμή δεν έχει αντιληφθεί κάτι. Σίγουρα.

Εντάξει... εννοείται ότι τέτοια "λαθάκια" συμβαίνουν! Και στις "καλύτερες" οικογένειες, όπως έχουμε ξαναπεί. Όμως σε αυτή την 16 ημερών περιοδεία, σημειώσαμε ήδη τρία!

Με αυτό το σημερινό ως πιο πρόσφατα, γυρίζουμε πίσω 8 μέρες όπου η δούκισσα του Sussex φόρεσε ένα άκρως διαφανές φόρεμα με ένα τεράστιο σκίσιμο στο πλάι και τρεις μέρες πιο πρόσφατα, όταν προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα της Tonga και ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" το καρτελάκι που είχε ξεχαστεί επάνω στο κόκκινο φόρεμα που είχε επιλέξει...

Αυτά και... μη χειρότερα!

Ζ. Κ.