H Meghan και ο Harry έχουν δικό τους Instagram - Έτσι τους καλωσόρισαν η Kate και ο William

03.04.2019
H Meghan και ο Harry έχουν δικό τους Instagram - Έτσι τους καλωσόρισαν η Kate και ο William
Η αλλαγή αυτή ήταν αναμενόμενη. Τι σημαίνει ακριβώς όμως;

Η είδηση για τη μετακόμιση του Harry και της Meghan από το Kensington Palace είναι πια ευρέως γνωστή. Ανεξάρτητα από τον λόγο για τον οποίο αποφασίστηκε κάτι τέτοιο (αυτόν που έχει επικοινωνηθεί ή τον... πραγματικό) γεγονός είναι ότι οι Sussexes χωρίζουν τα "τσανάκια" τους από τους Cambridges και αυτό δεν αφορά μόνο τη στέγη τη οποία μοιράζονταν για λίγο καιρό.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, υπάρχουν 5 βασικά πράγματα που αναμένεται να αλλάξουν ύστερα από αυτό το "διαζύγιο" μεταξύ των δύο royal ζευγαριών για τη σχέση των οποίων έχουν ειπωθεί τόσα πολλά. Ένα από αυτά αφορούσε και την παρουσία τους στα social media.

Μέχρι χθες, και τα δυο ζευγάρια εκπροσωπούνταν σε Instagram και Twitter μέσω του λογαριασμού @KensingtonPalace, ο οποίος φιλοξενούσε και τον πρίγκιπα Harry όσο ήταν εργένης.

Για την ιστορία, υπάρχει ένας ευρύτερος επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας με το όνομα @RoyalFamily και ένας του πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του, Καμίλα με το όνομα @ClarenceHouse.

Από χθες, λοιπόν, υπάρχει ακόμη ένας. Ο Harry και η Meghan απέκτησαν το δικό τους κοινό προφίλ στο Instagram, αφήνοντας αυτόν του Kensington αποκλειστικά και μόνο στον William και την Kate, όπως γράφει και στο σχετικό προφίλ πια.

Φυσικά οι φωτογραφίες στους λογαριασμούς του Kensington έχουν αλλάξει και εκεί που για λίγος καιρό "φιλοξενούσαν" τους Fabulous Royal Four τώρα βλέπουμε τα πέντε μέλη της οικοένειας Cambridge στη φωτογραφία που επέλεξαν για τη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα τους.

Όσο για το νέο προφίλ των Sussexes;

@SussexRoyal το όνομά του και στην πρώτη ανάρτηση διαβάζουμε τα εξής:

Καλώς ήρθατε στο επίσημο Instagram μας. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας τη δουλειά που μας εμπνέει, τους σκοπούς που υποστηρίζουμε, σημαντικές ανακοινώσεις και την ευκαιρία να ρίξουμε φως σε σημαντικά ζητήματα. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και σας καλωσορίζουμε στο @sussexroyal. - Harry & Meghan

Ιδού και... καλοτάξιδο!!!

Παρά τις φήμες που θέλουν τις δύο royal συννυφάδες "σφαγμένες" και τους πρίγκιπες συζύγους τους πιο μακριά ο ένας από τον άλλον από ποτέ, ο Wililam και η Kate καλωσόρισαν τα "αδέλφια" τους στο Instagram με μια ανάρτηση στο ολοδικό τους, πια, προφίλ ως εξής:

🙌 Καλώς ήρθατε στο Instagram, @SussexRoyal!
Follow @SussexRoyal για περισσότερα νέα σχετικά με το έργ του δούκα και της δούκισσας του Sussex.
Follow @KensingtonRoyal για περισσότερα νέα σχετικά με το έργ του δούκα και της δούκισσας του Cambridge.

Όλα έτοιμα, λοιπόν! Τώρα ξέρουμε από πού θα μάθουμε για τη γέννηση του BabySussex οσονούπω! Με το καλό και το μωρό και η αντίστοιχη αλλαγή στο Τwitter!