Η πριγκίπισα Ευγενία μοιράστηκε φωτογραφίες που συγκινούν

04.04.2019
Η πριγκίπισα Ευγενία μοιράστηκε φωτογραφίες που συγκινούν
Ανέβασε στο Instagram αξιολάτρευτες φωτογραφίες της μαζί με τη μαμά της, Sarah Ferguson

Δεν είναι μυστικό ότι η Sarah Ferguson έχει πολύ στενό δεσμό με τις θυγατέρες της, πριγκίπισσες Eυγενία και Bεατρίκη και γι 'αυτό και ενθουσιστήκαμε όταν είδαμε τι αφιέρωσαν οι πριγκίπισσες στη μητέρα τους, την Κυριακή της Μητέρας (την προηγούμενη Κυριακή στη Μεγάλη Βρετανία).

Τιμώντας την «όμορφη και εντυπωσιακή μαμά», η πριγκίπισσα Eυγενία μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, την πιο αξιολάτρευτη συλλογή φωτογραφιών της μητέρας της, από διαφορετικά στάδια της ζωής της.

Η 29χρονη πριγκίπισσα, που συχνά αναρτά στιγμιότυπα από την οικογένειά της στην σελίδα της στο Instagram, νέβασε τέσσερις χαριτωμένες φωτογραφίες, δικές της και της μητέρας της και έγραψε στη λεζάντα: «Εύχομαι σε κάθε Μητέρα μια πολύ χαρούμενη Κυριακή της Μητέρας ... και στην όμορφη και εντυπωσιακή μου μαμά, σήμερα και κάθε μέρα .. @ sarahferguson15 ❤❤❤️.».

H πρώτη φωτογραφία δείχνει τη Fergie στον γάμο της Ευγενίας να χαιρετά τους καλεσμένους, με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Το δεύτερο στιγμιότυπο δείχνει τη νεαρή Sarah με τον τότε σύζυγό της, Πρίγκιπα Andrew, να απολαμβάνει τον ήλιο με τα μωρά Ευγενία και Βεατρίκη.

Στην τρίτη, η Ευγενία μοιράστηκε με τους followers μια φωτογραφία της Sarah με ένα όμορφο κίτρινο φόρεμα σε ένα κήπο στο Γκέτεμποργκ.

Τέλος, η πριγκίπισα ανέβασε μια φωτογραφία στην αγκαλιά της μητέρας της, με τα χέρια της Sarah τυλιγμένα γύρω της.

Κάνε κλικ στο βελάκι κάτω να τις δεις όλες

Ως δύο από τα αγαπημένα μέλη της βασιλικής οικογένειας ανάμεσα στους Βρετανούς, οι αξιολάτρευτες φωτογραφίες μητέρας-κόρης, γρήγορα προσέλκυσαν πολλά θετικά σχόλια από το κοινό.

Ένας follower στο Instagram έγραψε: «Μου αρέσει ειδκά η τελευταία φωτογραφία!» Και ένας άλλος πρόσθεσε: «Η μαμά σου φαίνεται εκπληκτική xx».

Ένας άλλος δημοσίευσε: «Είναι τόσο αξιολάτρευτη η φωτογραφία σας στην αγκαλιά της μαμάς σας. Χαρούμενη γιορτή της μητέρας!!».

Η πριγκίπισσα Eυγενία συχνά ανεβάζει αξιολάτρευτες φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια στις σελίδες social media, με πολλές από αυτές να είναι με τους γονείς της, τον δούκα και τη δούκισσα του York.