Meghan, Harry, William & Kate: Η κοινή ανακοίνωση που συγκίνησε

10.05.2019
Meghan, Harry, William & Kate: Η κοινή ανακοίνωση που συγκίνησε
Οι Fabulous Royal Four Four συνεργάζονται σε ένα project 3 εκατομμυρίων λιρών

Τέσσερις μέρες μετά τη γέννηση του Archie, γιου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, από κοινού με τα αδέλφια τους, δούκα και δούκισσα του Cambdidge ανακοίνωσαν το νέο τους project, στο οποίο έχουν επενδύσει πάρα πολλά -τόσο μεταφορικά όσο και την κυριολεξία.

Μέσα από την επίσημη σελίδα της βασιλικής οικογένειας στα social media έγινε η ανακοίνωση και από το στόμα του πρίγκιπα William, ο οποίος, προφανώς, έχει αναλάβει τον ρόλο του "παρουσιαστή" μάθαμε όλοι για το "Shout".

Πρόκειται για την πιο υψηλή επένδυση του Βασιλικού Ιδρύματος (Royal Foundation), όπως μαθαίνουμε από τον δούκα του Cambridge και αφορά στο λανσάρισμα μιας νέας πλατφόρμας γραπτών μηνυμάτων μέσω της οποίας θα μπορεί ο οποιοσδήποτε έχει κάποιο πρόβλημα να βρίσκει την ψυχολογική στήριξη που χρειάζεται.

Η υπηρεσία θα λειτουργεί 24/7 (24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα) και στα μηνύματα απαντούν ειδικά εκπαιδευμένοι εθελοντές, πρόθυμοι να σταθούν δίπλα στην όποια κρίση και να κάνουν ό,τι μπορούν για να την απομακρύνουν.

Στο τέλος του μηνύματός του μάλιστα, ο William, ζητά από όσους ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους καθώς κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη

Η αναφορά του δούκα του Cambridge ξεκινά από την αρχή, όταν τρία χρόνια πριν, "Η Catherine, o Harry κι εγώ ξεκινήσαμε την καμπάνια Heads Together με σκοπό να υποστηρίξουν τους ανθρώπους με προβλήματα ψυχικής υγείας".

Στη συνέχεια, και αφού εξήγησε με λεπτομέρεια το σκεπτικό πίσω από το ενδιαφέρον τους να βοηθήσουν τους πιο ευάλωτους που έχουν την ανάγκη τους, ο William έβαλε και τη νύφη του στην κουβέντα -και φάνηκε και στο βίντεο που έπαιζε παράλληλα.

Μάθαμε λοιπόν, ότι η πλατφόρμα που ξεκινά επίσημα τη λειτουργία της σήμερα, λειτουργεί ήδη ανεπίσημα τους τελευταίους μήνες. "O Harry, η Meghan, η Catherine κι εγώ είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του Shout", είπε μεταξύ άλλων o William, λίγο πριν προτρέψει τον κόσμο να δηλώσει εθελοντική συμμετοχή σε αυτό το μεγαλόπνοο, πολύ ενδιαφέρόν και, σίγουρα εμπνευσμένο project.

Καλοτάξιδο.