Πριγκίπισσα Charlotte: Η γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε στο instagram η μαμά Kate και η ιστορία της

18.02.2020
Πριγκίπισσα Charlotte: Η γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε στο instagram η μαμά Kate και η ιστορία της
Η δούκισσα του Cambridge είναι γνωστή για την αγάπη της για τη φωτογραφία, και συχνά μοιράζετα φωτογραφίες της οικογένειας της που τράβηξε η ίδια.

Αυτή τη φορά, η μαμά Kate μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram «kensigtonroyal», μια φωτογραφία της κόρης της, πριγκίπισσας Charlotte, που τη δείχνει να μυρίζει έναν υάκινθο σε ένα χωράφι.

Η φωτογραφία, στην οποία η Charlotte φοράει ένα γκρι πουλόβερ και τα μαλλιά της είναι πιασμένα αλογοουρά, φαίνεται να είναι από την φωτογράφηση της δούκισσας με την κόρη της για τον περσινό εορτασμό των τέταρτων γενεθλίων της.

Η Kate μίλησε για τη φωτογραφία κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με την Giovanna Fletcher στο podcast της «Happy Mum, Happy Baby», στην οποία είπε ότι λατρεύει αυτή τη συγκεκριμένη λήψη.

«Έβγαλα αυτήν τη φωτογραφία της Charlotte που μυρίζει έναν υάκινθο και πραγματικά τέτοιες στιγμές όπως αυτή σημαίνουν τόσο πολλά για μένα ως γονέα», λέει.

«Προσπαθώ κάθε μέρα να συλλέξω στιγμές σαν αυτή, έστω κι αν είναι μικρές ή ακόμα και αν δεν έχω χρόνο».

Θυμήσου και αυτό: George και Charlotte: Η φωτογραφία από την πρώτη μέρα του σχολείου που δεν είχαμε δει

Η δούκισσα εμφανίστηκε στο podcast για να μιλήσει για τις εμπειρίες της ως γονέας και για το πόσο σημαντικά είναι τα πρώτα χρόνια της παιδικής ηλικίας.

Μάλιστα, απηύθυνε ερωτήσεις σχετικά με την έρευνα «5 Big Questions on the Under 5s’» η οποία στοχεύει στη διευκόλυνση μιας ευρύτερης συζήτησης σχετικά με την παιδική ηλικία και τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουμε τα παιδιά.