Meghan Markle: Το βίντεο που μοιράστηκε στο instagram και προκάλεσε αναστάτωση στο παλάτι

17.02.2020
Meghan Markle: Το βίντεο που μοιράστηκε στο instagram και προκάλεσε αναστάτωση στο παλάτι
Ένα behind-the-scenes βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα, δείχνει τη Meghan Markle σε ένα πάρτι της Vogue και σύμφωνα με δημοσίευμα στο βρετανικό τύπο, «έχει ανατριχιάσει το παλάτι» .

Tο βιντεάκι που έχει ανέβει στο λογαριασμό της Δούκισσας του Sussex στο Instagram, τη δείχνει να παίζει με χάρτινες σφυρίχτρες παρέα με τον αρχισυντάκτη της Vogue, Edward Enninful.

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο, που δεν είχε κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, γυρίστηκε για τον εορτασμό του τεύχους του Σεπτεμβρίου 2019 της Vogue, το οποίο ξεπούλησε πιο γρήγορα από κάθε άλλο στην ιστορία του βρετανικού περιοδικού (μέσα σε 10 ημέρες ).

Ωστόσο, η Daily Mail αναφέρει ότι το παλάτι είχε τις επιφυλάξεις του σχετικά με την κυκλοφορία του βίντεο, δεδομένου και του άσχημου κλίματος από την πρόσφατη απόφαση του Harry και της Meghan να αποχωρήσουν από τα βασιλικά καθήκοντα και να μοιράσουν το χρόνο τους μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και του Καναδά.

Μια βασιλική πηγή αποκάλυψε στην εφημερίδα: «Με κάθε ειλικρίνεια, οι άνθρωποι του παλατιού ανατρίχιασαν με αυτό. Ο κόσμος νομίζει ότι οι σύμβουλοι του παλατιού είναι υπερβολικά αυστηροί αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Απλά κοιτάξτε το υπέροχο βίντεο της Βασίλισσας όταν πήρε μέρος σε αυτό το κωμικό σκετς του James Bond με τον Daniel Craig, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Αλλά αυτό το βίντεο αφήνει την Meghan ανοικτή στο να γελοιοποιηθεί. Δείχνει ποιες είναι οι προτεραιότητές της που είναι τα likes και τα clicks οn line».

Το βίντεο αυτό κυκλοφόρησε μερικές ημέρες μετά από την είδηση ότι ο Harry και η Meghan απέλυσαν και τα 15 μέλη του προσωπικού τους αφού έκλεισαν το γραφείο τους στο Μπάκιγχαμ.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δήλωσαν στην ομάδα τους προσωπικά τον Ιανουάριο, ότι θα κρατήσουν ένα ή δύο άτομα για τις δουλειές τους στο παλάτι, ωστόσο σύμφωνα με την Daily Mail, οι περισσότεροι τώρα είναι σε διαπραγματεύεσεις για τα πακέτα απολύσεων τους.

Μια πηγή αποκάλυψε: «Δεδομένης της απόφασής τους να αποχωρήσουν, δεν χρειάζονται πλέον γραφείο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Ενώ οι λεπτομέρειες ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί και καταβάλλονται προσπάθειες για την ανακατανομή των ανθρώπων στο προσωπικό της βασιλικής οικογένειας, δυστυχώς θα υπάρξουν κάποιες απολύσεις».

Εκείνοι που έχουν απομακρυνθεί από τους Sussexes είναι η πρόσφατα διορισμένη προσωπική γραμματέας τους, Fiona McIlwham και η εξαιρετικά έμπειρη επικεφαλής επικοινωνίας τους, Sara Latham, καθώς και άτομα από το γραφείο Τύπου, τα social media και άλλα μέλη της ομάδας επικοινωνίας τους.

Ιδού η εν λόγω ανάρτηση

Νικολέτα Μακρή