Kate Middleton: Ποια στιγμή μετά τη γέννηση του πρίγκιπα George χαρακτήρισε ως «τρομακτική»

18.02.2020
Kate Middleton: Ποια στιγμή μετά τη γέννηση του πρίγκιπα George χαρακτήρισε ως «τρομακτική»
Σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η δούκισσα του Cambridge

Και ενώ οι περισσότερες γυναίκες μετά την ταλαιπωρία του τοκετού δεν θέλουν να κάνουν τίποτα περισσότερο παρά να φορέσουν τις φόρμες τους και να ξαπλώσουν κάτω από μια κουβέρτα, η Kate Middleton αμέσως μετά την γέννηση του πρίγκιπα George, έκανε ένα πλήρες -αν και απαλό- μακιγιάζ, φόρεσε ένα ζευγάρι τακούνια και πόζαρε για τους φωτογράφους με το polka dot φόρεμα της, παρουσιάζοντας στον κόσμο το νεογέννητο μωρό της. Στην πραγματικότητα, η δούκισσα έκανε το ίδιο και στις τρεις γεννήσεις των παιδιών της, αλλά όπως υποστηρίζει, η πρώτη εμπειρία της ήταν ιδιαίτερα τρομακτική.

Μιλώντας στο podcast Happy Mum, Happy Baby, η Kate είπε για την εμφάνιση της μετά την πρώτη γέννα ότι ήταν «ελαφρώς τρομακτική, δεν θα πω ψέματα».

Και πρόσθεσε: «Όλοι ήταν τόσο υποστηρικτικοί και τόσο εγώ όσο και ο William γνωρίζαμε ότι ο ερχομός του παιδιού μας, ενθουσίασε όλο τον κόσμο και είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την υποστήριξη που μας έδειξε το κοινό. Θέλαμε να μοιραστούμε αυτή τη χαρά και την εκτίμηση με το κοινό γιατί νιώσαμε ότι ήταν πολύ σημαντικό».

«Αλλά συνδυάστηκε εξίσου με ένα νεογέννητο μωρό και δύο άπειρους γονείς και την αβεβαιότητα για το τι θα γινόταν και έτσι υπήρχαν όλων των ειδών τα συναισθήματα».

Παραδέχθηκε επίσης ότι η ίδια και ο Πρίγκιπας William επέλεξαν να μην αποκαλύψουν το φύλο του μωρού πριν από τη γέννηση, αλλά ότι ο William ήταν ενθουσιασμένος που περίμεναν αγόρι.

Στη συνέχεια οι τρεις φορές που η Kate στάθηκε έξω από το μαιευτήριο, ώρες μετά τη γέννηση του κάθε παιδιού της, έχοντας, πάντα, στο πλευρό της, τον William.