Harry και Meghan: Τα σχέδια για την επόμενη μέρα τους και η απίστευτη "μπηχτή" για τη βασίλισσα

22.02.2020
Harry και Meghan: Τα σχέδια για την επόμενη μέρα τους και η απίστευτη "μπηχτή" για τη βασίλισσα
Δεν θα είναι αναίμακτο αυτό το "διαζύγιο" όπως φαίνεται τελικά και οι Sussexes μόλις "πέταξαν το γάντι" στη βασιλική οικογένεια.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex επιβεβαίωσαν τα όσα ανακοινώθηκαν επίσημα και από το παλάτι σε σχέση με την επόμενη μέρα τους ως μη μέλη της βασιλικής οικογένειας και φάνηκαν να δέχονται όλα όσα συμφωνήθηκαν μεταξύ των δυο πλευρών. Μία τεράστια σπόντα, όμως, την πέταξαν.

Σε μακροσκελή ανάρτηση που είδαμε στο site τους sussexroyal.com -όσο έχει ακόμη αυτό το όνομα, πριν αλλάξει και αυτό, όπως και το όνομα της επίσημης σελίδας τους στο Instagram, όταν σταματήσουν πια να χρησιμοποιούν τον όρο "royal", δηλαδή- ο Harry και η Meghan είναι πανέτοιμοι για το αύριο. Και δεν "μασούν" τα λόγια τους.

Από την ανακοίνωση αυτή λοιπόν υπογραμμίζουμε το κομμάτι που ήταν ευθεία "μπηχτή" προς τη βασίλισσα και περιμένουμε κι άλλες συνέχεια. Δεν μπορεί... Θα υπάρξουν.

"Παρόλο που η Μοναρχία ή το Υπουργικό Συμβούλιο δεν έχουν καμία δικαιοδοσία σχετικά με τη χρήση της λέξης 'Royal' στο εξωτερικό, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν έχουν σκοπό να χρησιμοποιήσουν τον όρο 'Sussex Royal' ή οποιαδήποτε άλλη μορφή της λέξης 'Royal' σε οποιοδήποτε μέρος (εντός ή εκτός ΗΒ) μετά τη μετάβαση την Άνοιξη του 2020".

Οι Sussexes απασφάλισαν... Λαμβάνει το Μπάκιγχαμ, άραγε;