Μενεγάκη: "Οργασμός" πάνω από την κατσαρόλα!

16.03.2011
Με τα... γιουβαρλάκια έκανε την Ελένη Μενεγάκη ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το «Τσαντίρι» του. Την Δευτέρα, ο μάγειρας της Ελένης έφτιαξε κοκκινιστά γιουβαρλάκια κι εκείνη από την χαρά (και λιγούρα) είχε απανωτούς... οργασμούς

Με τα... γιουβαρλάκια έκανε την Ελένη Μενεγάκη ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το «Τσαντίρι» του. Την Δευτέρα, ο μάγειρας της Ελένης έφτιαξε κοκκινιστά γιουβαρλάκια κι εκείνη από την χαρά (και λιγούρα) είχε απανωτούς... οργασμούς πάνω από την κατσαρόλα. Τα αααααχ και τα βαααααχ της Μενεγάκη έδωσαν και πήραν κι εννοείται ότι η σκηνή αυτή δεν γινόταν να περάσει ασχολίαστη από τον Λάκη.

«Παθαίνουν οργασμό πάνω από τις κατσαρόλες, ακόμα και αυτές που έχουν να φάνε» είπε, ενώ σχολίασε ότι έρχονται οι εποχές της πείνας και οι γυναίκες θα παθαίνουν οργασμό πάνω από τις κατσαρόλες. Στο μεταξύ, έπαιζε το βίντεο με τον οργασμό της Ελένης, η οποία είχε ξετρελαθεί στη θέα των κοκκινιστών γιουβαρλακιών.

«Ααααααχ Παναγία μου. Κάθε μέρα λέω δεν θα πλακωθώ στο φαΐ, αλλά δεν τα καταφέρνω, έλεγε η ξανθομαλλούσα η οποία είχε σκύψει όλη πάνω από την κατσαρόλα. Μάλιστα, είχε πάρει και την ανάλογη στάση (με το τούρλωμα του ποπού) και πωπω τι... οργασμός ήτο αυτός πρωινιάτικα;

Πάντως, η Ελένη δεν άφησε ασχολίαστη τη σάτιρα του Λάκη για τα βογκητά της και με την έναρξη του «Καφέ» την Τετάρτη είπε: «Πορνό τον κάναμε πρωί πρώι τον Καφέ και δεν αντέχουμε». Εξήγησε ότι η ίδια υπάρχουν φορές που δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα που συμβαίνουν στην εκπομπή και τα βλέπει μετά σε άλλες εκπομπές». Αλλά το καλύτερο ήρθε από τον μάγειρά της (ναι ετούτος που έφτιαξε τα γιουβαρλάκια του οργασμού) τον οποίο η Ελένη ρώτησε αν η γυναίκα του βογκάει πάνω από την κατσαρόλα. «Και πάνω από την κατσαρόλα βογκάει και στο κρεβάτι και παντού» είπε το turbo machine chef κι έστειλε αδιάβαστη την παρουσιάστρια.