Τσακώθηκαν στον "αέρα" Σκορδά - Λιάγκας!

16.03.2011
Ο, τι έπρεπε για να ξυπνήσουμε ήταν ο πρωινός τσακωμός της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα. Το λατρεμένο ζεύγος «πλακώθηκε» on air κι αιτία ήταν ο... Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μιλάμε γι απίστευτο τσακωμό και είναι αλήθεια ότι από τη μέρα που ξεκίνησε το «Πρωινό mou» με λαχτάρα περιμέναμε να ζήσουμε μία τέτοια στιγμή.

Ο, τι έπρεπε για να ξυπνήσουμε ήταν ο πρωινός τσακωμός της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα. Το λατρεμένο ζεύγος «πλακώθηκε» on air κι αιτία ήταν ο... Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μιλάμε γι απίστευτο τσακωμό και είναι αλήθεια ότι από τη μέρα που ξεκίνησε το «Πρωινό mou» με λαχτάρα περιμέναμε να ζήσουμε μία τέτοια στιγμή. Κι ευχαριστούμε τον Γρηγόρη που άθελα του υπήρξε ο λόγος για τον συζυγικό καβγά.

Ο Αρναούτολγου , που λες, στην κάμερα του Κους Κους όχι μόνο αρνηθηκε να σχολιάσει δηλώσεις της Νάντιας Μπουλέ για τα μεσημεριανά, αλλά ενοχλημένος ζήτησε να μην του αναφέρουν ξανά το όνομα της πρώην του (μη μου λέτε το όνομά της με τρελαίνετε) και να μην τον φέρνουν έτσι σε αντιπαράθεση μαζί της. Το πάνελ των ΣκορδαΛιάγκα έπαιξε το σχετικό βίντεο και η Φαίη ψιλό-τσαντισμένη (είναι και οι ορμόνες, μην ξεχνιόμαστε) με τη στάση του Γρηγόρη σχολίασε ότι ο δημοσιογράφος καλά έκανε και τον ρώτησε για την Μπουλέ γιατί αυτό πουλάει.

Και δε σταμάτησε εκεί. Συνέχισε, εξηγώντας ότι τα παιδικά χρόνια του Γρηγόρη, το αγαπημένο του χρώμα, ακόμη και τα επαγγελματικά του δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο. «Όλοι για τη Νάντια θέλουν να μαθαίνουν» είπε χαρακτηριστικά κι εδώ ήρθε το μάτι του Λιάγκα να γίνει κούπα. Τρελάθηκε (και με το δίκιο του) ο άνθρωπος με αυτά που άκουγε και δεν άντεξε, μίλησε. «Τι λες ρε Φαίη θα μας τρελάνεις; Μας λες ότι ένας άνδρας επιτυχημένος υπάρχει μέσω της γυναίκας του; Σε λίγο καιρό δηλαδή θα δούμε τους δημοσιογράφους να ρωτάνε τον Γρηγόρη: Η Νάντια έκανε αυτό, η Νάντια έκανε εκείνο, εσείς τι έχετε να πείτε»;

Τι το ήθελε και αυτός; Ήρθαν οι ορμόνες της γκαστρωμένης και χτύπησαν κόκκινο. Τα πνεύματα μετά από λίγο έδειξαν να ηρεμούν, αλλά όχι η Φαίη δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα, η οποία ομολογούμε ήτο και η καλύτερη. «Εσένα δε σου μιλάμε άλλο, μήπως και σου θίξουμε τον Γρηγόρη. Τέλος πάντων, κολλητός σου είναι;» Και τι απάντησε ο Λιάγκας; Οεο; «Ούτε είναι κολλητός μου, ούτε θα μπορούσε να γίνει ποτέ»!!! Ντόνγκ. Και για ποιο λόγο δεν θα μπορούσαν να γίνουν φίλοι; Και τι λέει άραγε για όλα αυτά ο Γρηγόρης; Ορίστε ένα ωραίο θέμα να τον ρωτάνε εφεξής οι δημοσιογράφοι...