"Έσκισε" η πρεμιέρα του Dancing!

21.03.2011
«Κόκκινο» χτύπησε η πρεμιέρα του Dancing with the stars φτάνοντας να κάνει μέχρι και 53% τηλεθέαση στην τελευταία ώρα προβολής του! Τι κι αν η μετάδοση ήτο λίγο... Μπεν Χουρ και όταν τελείωσε τα ρολόγια έδειχναν λίγο πριν τη 1 τα μεσάνυχτα;7

«Κόκκινο» χτύπησε η πρεμιέρα του Dancing with the stars φτάνοντας να κάνει μέχρι και 53% τηλεθέαση στην τελευταία ώρα προβολής του! Τι κι αν η μετάδοση ήτο λίγο... Μπεν Χουρ και όταν τελείωσε τα ρολόγια έδειχναν λίγο πριν τη 1 τα μεσάνυχτα; Αυτό δεν εμπόδισε τους τηλεθεατές, οι οποίοι «βρικολάκιασαν» προκειμένου να δουν την πρεμιέρα και τα νέα «αστέρια» του show.

Γενικά, το Dancing το βράδυ της Κυριακής μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού και για του λόγου το αληθές, κανένα από τα ανταγωνιστικά προγράμματα δεν κατάφερε να περάσει μπροστά. Τόσο στο σύνολο, όσο και στα νεανικά κοινά. Πάντως, η επιλογή των προσώπων από την πρεμιέρα κιόλας κρίνεται πετυχημένη κι αν σκεφτούμε ότι η «καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» τότε το δεύτερο Dancing θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας τα βράδια της Κυριακής. Μαζί και ο Τρύφων Σαμαράς, για να μην ξεχνιόμαστε.