Τα δάκρυα της Φαίης στον "αέρα"!

24.03.2011
Την Άννα Βαγενά είχαν καλεσμένη στο «Πρωινό mou» και η εμφάνιση της γνωστής ηθοποιού ήταν από τις καλύτερες που έχουν περάσει στην εκπομπή. Και για του λόγου του αληθές, η εξομολόγηση της ηθοποιού έκανε την Φαίη Σκορδά

Την Άννα Βαγενά είχαν καλεσμένη στο «Πρωινό mou» και η εμφάνιση της γνωστής ηθοποιού ήταν από τις καλύτερες που έχουν περάσει στην εκπομπή. Και για του λόγου του αληθές, η εξομολόγηση της ηθοποιού έκανε την Φαίη Σκορδά να δακρύσει και τον Γιώργο Λιάγκα να τον δούμε (από τις ελάχιστες φορές) συγκινημένο.

Τι ήταν, όμως, αυτό που πλημμύρισε με συγκίνηση το ζεύγος κι έκανε την Φαίη να δακρύσει στον «αέρα»; Η εξομολόγηση αγάπης της Βαγενά για τον σύζυγό της, Λουκιανό Κηλαηδόνη. Το ζευγάρι είναι 40 χρόνια παντρεμένο και ο Λιάγκας τη ρώτησε αν όλα αυτά τα χρόνια είχαν προστριβές και πώς αντέχει ένας γάμος στο πέρασμα των χρόνων.

Και ήρθε η αποκάλυψη της ηθοποιού, που στην αρχή τη λες σοκαριστική: «Όταν ο Λουκιανός ήταν στεναχωρημένος, έλεγα: δεν του τυχαίνει ένας έρωτας να αισθανθεί καλύτερα»; Εξήγησε, όμως, ότι αγαπά τον σύζυγό της τόσο πολύ που δεν ήθελε να τον βλέπει στενοχωρημένο. «Αυτή είναι η άνευ όρων αγάπη» είπε χαρακτηριστικά και η Φαίη την παρακολουθούσε δακρυσμένη.