O Λεωνίδας Καλφαγιάννης στα Every Day Girls του ΜTV

28.03.2011
Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ στα Everyday Girls του MTV. Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 21.00 στο MTV και Κυριακή 3 Απριλίου στις 16.00

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης είναι προσκεκλημένος στα «Everyday Girls», την Μυρτώ και την Μαριάνθη, αυτή τη Δευτέρα στις 21.00 στο MTV.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλά για τον ρόλο του Άρη στο σίριαλ Steps, για την συμμετοχή του στην θεατρική παράσταση του Χάρη Ρώμα «Γηραιά ηθοποιός χάνει τον έλεγχο», για τα γυρίσματα του ιντερνετικού σίριαλ «See you around» αλλά και για όλα αυτά με τα οποία καταπιάνεται τον τελευταίο καιρό.

Επίσης, μιλάει για τον έρωτα, τις σχέσεις και αποκαλύπτει τι τον ελκύει σε μια γυναίκα: «Το πρώτο πράγμα που κοιτάζω σε μια γυναίκα είναι τα μάτια της, και δεν εννοώ το χρώμα, αν είναι γαλάζια, μαύρα ή πράσινα, αλλά το βλέμμα της. Η κίνηση μιας γυναίκας δεν έχει σχέση με το αν χορεύει καλά, αλλά με την κίνηση του σώματος της μέσα στον χώρο», όσο για το τι τον απωθεί: «Μα φυσικά η αλαζονεία».

Δεν διστάζει να αναφερθεί και στην κρίση που περνάει αυτή την εποχή η χώρα και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η οικονομική κρίση βρίσκεται μόνο μέσα στο μυαλό μας, δεν πρέπει να φοβόμαστε.»