Ακόμα ένα εμπόδιο για την Αγγελική Ηλιάδη

01.04.2011
Μπαράζ γκαντεμιάς για την Αγγελική Ηλιάδη. Όπως φαίνεται η τύχη δεν ευνοεί ιδιαίτερα την τραγουδίστρια που το διάστημα αυτό συμμετέχει στο χορευτικό σόου "Dancing with the stars".

Μπαράζ γκαντεμιάς για την Αγγελική Ηλιάδη. Όπως φαίνεται η τύχη δεν ευνοεί ιδιαίτερα την τραγουδίστρια που το διάστημα αυτό συμμετέχει στο χορευτικό σόου "Dancing with the stars".


Ως γνωστόν, όλοι οι διαγωνιζόμενοι κάνουν εντατικές πρόβες όλη την εβδομάδα για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο σόου της Κυριακής. Η εβδομάδα αυτή δεν κύλησε όμως όπως περίμενε η Αγγελική.

Την προηγούμενη Κυριακή, η Ηλιάδη είχε χορέψει με υψηλό πυρετό αλλά προτού συνέλθει από την ίωση που την ταλαιπωρούσε, χτύπησε το χέρι της.

Στις πρόβες που έκανε η Αγγελική για τη ρούμπα που θα χορέψει, έστριψε απότομα τον καρπό της με αποτέλεσμα να υποστεί ένα μικροτραυματισμό. Μιλώντας στην εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως αρχικά σκέφτηκε να μην εμφανιστεί στο Live της Κυριακής.


Μετά το ξανασκέφτηκε και με τη βοήθεια του παρτενέρ της έκαναν μικρο αλλαγές στη χορογραφία και θα εμφανιστούν κανονικά (αν φυσικά δεν τριτώσει το κακό). Η Ηλιάδη δεν έκρυψε βέβαια πως φοβάται πολύ ότι ο παρτενέρ της θα ξεχαστεί την στιγμή που χορεύουν και θα την πιάσει από τον καρπό ενώ δεν δίστασε να ζητήσει δημόσια την επιείκεια των κριτών του σόου και δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Έτσι κι αλλιώς έχω ευαισθησία στους καρπούς μου, αλλά τώρα επιδεινώθηκε η κατάσταση. Σκέφτηκα στην αρχή μήπως να μη διαγωνιστούμε αυτή την εβδομάδα, γιατί λόγω αδυναμίας δεν κάναμε σωστές πρόβες, αλλά είπαμε τελικά να αλλάξουμε σε κάποιο σημείο τη χορογραφία, ώστε ο Ηλίας να μη με πιάσει από τον καρπό. Για το λόγο αυτό Ευγενία μου, ζητώ την επιείκεια των κριτών, αν και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Κύριε Λάτσιε, μας ακούτε;"

Πάντως, παρά τις ατυχίες της η τραγουδίστρια ξέρει πως έχει στο πλευρό της τον πιο θερμό υποστηρικτή της, τον διευθυντή της δισκογραφικής εταιρίας στην οποία ανήκει, Μάκη Πουνέντη. Ο Πουνέντης δεν χάνει καιρό και από τον αέρα της καθημερινής ραδιοφωνικής του εκπομπής στηρίζει την Ηλιάδη και παροτρύνει τον κόσμο να την βοηθήσει με την ψήφο του στο σόου!

Κατερίνα Π.