Μυστήριο με το μονόπετρο-κοτρόνα της Ζέτας!

04.04.2011
Το έχει πιάσει το νόημα η Ζέτα Μακρυπούλια και φέτος που όσο να κάνει δεν έχει τόσο σασπένς το «πινγκ πονγκ» που παίζει με τον Γιάννη Λάτσιο, έχει βρει τρόπο σε κάθε μα κάθε Live να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου.

Το έχει πιάσει το νόημα η Ζέτα Μακρυπούλια και φέτος που όσο να κάνει δεν έχει τόσο σασπένς το «πινγκ πονγκ» που παίζει με τον Γιάννη Λάτσιο, έχει βρει τρόπο σε κάθε μα κάθε Live να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου. Μία το ρούχο, μία το μαλλί – περούκα και μία το πανάκριβο μονόπετρο που στόλιζε το δάχτυλο της και δημιούργησε ένα μυστήριο. Τι σημαίνει το μονόπετρο; Ποιος της το χάρισε; Θες να είναι δαχτυλίδι αρραβώνα και της το χάρισε ο αγαπημένος της, Μιχάλης Χατζηγιάννης;

Κι αν της το χάρισε, είναι τόσο large τούτο το αγόρι που σκορπά 500 χιλιάδες ευρά για ένα δαχτυλίδι; Άμα είναι για την καλή του, όλα τα κάνει. Το μυστήριο (μπρρρρ) με το δαχτυλίδι συνεχίστηκε όλη τη βραδιά κι ας είναι καλά ο Λάτσιος, ο οποίος τι σόι διευθυντής προγράμματος είναι, άμα δεν ξέρει πώς να χειριστεί μία κατάσταση και να δημιουργήσει λίγο σασπένς; Έτσι, όταν ο Τρύφων Σαμαράς ένιωσε να ζαλίζεται από την κοτρόνα της Ζέτας και το διαμαντικό που τη στόλιζε, σχολιάζοντας την επιλογή του στυλίστα της να της φέρει το συγκεκριμένο κόσμημα, πετάχτηκε ο «μετρ» Λάτσιος: «Δεν είναι του στυλίστα. Είναι από χέρι»!

Η Ζέτα δεν διέψευσε, διότι θα ήταν σα να ακύρωνε την «τσαχπινιά» του διευθυντή να δημιουργήσει ένα μυστήριο στη βραδιά. Ωστόσο, μετά το τέλος του Dancing έσπευσε να διευκρινίσει στις κάμερες του «10 με 1 Μαζί» ότι πρόκειται για διαφήμιση γνωστού Οίκου και όχι για πρόταση γάμου». Στην «Πρωινή/Ελονώρα Μελέτη», δε, μάθαμε ότι το συγκεκριμένο δαχτυλίδι κοστίζει 500 χιλιάδες γιούρο κι έχει διαμάντια έξι κερατίων.